Close sidebar
Close sidebar

Informația care poate da ancheta peste cap în cazul Andreei Rabciuc. Cum ar fi murit, de fapt, sportiva româncă, dată dispărută în urmă cu doi ani în Italia

Ancheta în cazul morții Andreei Rabciuc, campioana româncă la tir, dată dispărută în urmă cu doi ani în Italia, continuă. Iată care ar fi posibila cauză a decesului.

Alexandra Bercea,

Ancheta în cazul morții Andreei Rabciuc, campioana româncă la tir, dată dispărută în urmă cu doi ani în Italia, continuă


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Apar noi detalii din ancheta Andreei Rabciuc, sportiva româncă, găsită fără suflare în Italia. Medicii legiști au analizat osemintele pe care le-au găsit în cabana părăsită.

Cum ar fi murit, de fapt, Andreea Rabciuc?

În cazul morții Andreei Rabciuc, cercetările continuă. Medicii legiști au stabilit că românca a căzut de la înălțime, iar varianta unui accident, exclusă.

Aceasta ar fi avut mai multe oase rupte, iar craniul ar fi fost găsit într-o poziție care îi face pe specialiști să ia în calcul o posibilă crimă sau sinucidere.

Totuși, eșarfa galbenă pe care au găsit-o în apropierea osemintelor urmează să fie analizată.

Anchetatorii cred că ar putea fi vorba despre ,,arma crimei''.

De asemenea, bucata de material va fi analizată, pentru a vedea dacă poartă urmele ADN ale celor care au atins-o.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mai mult decât atât, anchetatorii adună informații despre dinamica evenimentului, pentru a afla dacă oasele au fost puse ulterior în acel loc sau decesul fetei a avut loc acolo.

Este cercetat și un mesaj misterios, care a fost găsit pe o balustradă din respectiva cabană.

Anchetatorii își doresc să înțeleagă dacă Andreea Rabciuc este cea care a scris mesajul și care este semnificația acestuia, potrivit Antena3.ro

Citește și: Mama Andreei Rabciuc, românca dispărută în mod misterios în Italia, a transmis un mesaj. ,,Nu am cuvinte să îți explic cât de mult îmi lipsești, comoara mea''

Cine este principalul suspect?

Andreea Rabciuc a dispărut în urmă cu doi ani, în urma unei petreceri la care au participat mai mulți prieteni, dar și iubitul său.

Se pare că cei doi s-ar fi certat în acea seară, iar Andreea a pornit pe jos spre casă, fără bani și fără telefonul mobil, care i-au fost luate de către Simone.

Citește și: Trupul Andreei Rabciuc ar fi fost mutat în ferma unde a fost găsită ulterior. Sportiva a dispărut în urmă cu doi ani în Italia: ”Mi-a ucis fetiţa”

Tânărul a fost anchetat pentru sechestrare de persoane, iar mai apoi pentru trafic de droguri. El susține în continuare că nu este vinovat în acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI