Pe vremea când Viorica Dăncilă avea 26 de ani și era profesoară de tehnologie ar fi decis să-l înfieze pe cel de-al optulea copil al unei familii sărace.

Citeste si: Gabi avea 20 de ani și o viață întreagă înainte! Soarta a fost dură cu ea și a fost ucisă într-un cumplit accident de circulație

Victor are acum 29 de ani și prezența sa recentă la Ateneul Român, la evenimentul preluării de către România a Președinției Consiliului UE, nu a trecut neobservată de familia sa biologică.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Eu am vrut să-l las în spital, că nu mai puteam să-l îngrijesc și pe el! Cred și acum că am făcut bine și am văzut și eu la televizor că doamna l-a îngrijit bine”, spune Floarea Trocan, mama naturală a lui Victor Dăncilă, potrivit evz.ro.

Fiul Vioricăi Dăncilă refuză să comunice cu familia biologică

Floarea Trocan, mama naturală a fiului Vioricăi Dăncilă!
Floarea Trocan, mama naturală a fiului Vioricăi Dăncilă!

Sora mai mare a lui Victor spune că l-a contactat pe băiat pe rețelele de socializare, însă s-a lovit de refuzul lui.

"L-am căutat pe Victor la școală, să vorbim ca frații. I-am scris și pe Facebook, dar el mi-a zis că nu vrea să ne vedem”, povestește Cristina, 36 de ani, una dintre surorile mai mari, scrie libertatea.ro.

Citeste si: Gheorghe Turda, distrus de durere! Gestul extrem făcut de iubita lui, Nicoleta Voicu! "Singurătatea ucide!"

Mama biologică își amintește și acum ziua în care a mers cu Viorica Dăncilă la Primărie unde a semnat încuviințarea înfierii.

„Am mers împreună cu doamna Dăncilă la Primăria comunei Siliștea și am semnat încuviințarea înfierii. Cu hârtia aceea, doamna s-a dus la Videle și a făcut actele.

Iar primul certificat de naștere a fost pe numele Victor Florin Dăncilă”. „În a șaptea zi de la naștere, doamna Dăncilă a venit și a luat copilul de la maternitatea Videle”, încheie Floarea Trocan, mama naturală a lui Victor Dăncilă.

Deocamdată Viorica Dăncilă nu a oferit niciun comentariu legat de acest subiect.

Mai multe detalii despre acest subiect vezi diseară la jurnalul Știrilor Kanal D de la ora 19:00!

Reporterii Știrilor Kanal D au stat de vorbă cu mama naturală a fiului Vioricăi Dăncilă și a mărturisit că nu și-a mai văzut fiul de când l-a abandonat în spital. Ea a spus că l-a văzut acum la televizor și și-ar dori să îl cunoască. Nu rata jurnalul Știrilor Kanal D de la ora 19:00 pentru detalii EXCLUSIVE despre acest subiect. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si