Cristina Țopescu locuia într-un apartament închiat de la marginea orașului Otopeni, loc în care s-a mutat cu ani în urmă. Jurnalista s-a mutat din Balotești din cauza vecinilor care nu i-a mai suportat câinii și au reclamat-o la poliție.

La o săptămână de la descoperirea morții Cristinei Țopescu, familia așteaptă ca autoritățile să posede raportul toxicologic pentru a putea desigila casa. În prezent, locuința nu este accesibilă nimănui.

Informații de ultim moment din casa Cristinei Țopescu. Ce se va alege de apartamentul în care a murit jurnalista

Apropiați de ai Cristinei Țopescu au declarat pentru fanatik.ro ce se va întâmpla cu apartamentul jurnalistei după moartea sa: „Momentan nu se poate face nimic pentru că apartamentul este sigilat și nimeni nu poate intra până când procurorul criminalist care se ocupă de caz va permite asta. Din câte am înțeles, familia își dorește să cheme o firmă profesională de curățenie, pentru că vă imaginați ce este acum acolo, plin de fecale de la câinii care au stat atâta timp singuri”.

Citeste si: Cristina Țopescu urma să se mute într-un centru destinat persoanelor cu dizabilități! ”M-a întrebat dacă ar putea locui acolo”! Care urma să fie rolul ei?

Informații de ultim moment din casa Cristinei Țopescu. Ce se va alege de apartamentul în care a murit jurnalista

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cristina Țopescu plănuia ca în viitor să se mute într-un centru pentru persoane cu dizabilități, unde să își ia și câinii.

Prezentatoarea TV se împrietenise cu șefa unei asociații care urma să construiască un centru în care persoanele cu dizabilități să fie ajutate de către câini special dresați.

Informații de ultim moment din casa Cristinei Țopescu. Ce se va alege de apartamentul în care a murit jurnalista

„Asociația noastră își dorește să construiască acest centru destinat persoanelor cu dizabilități, este un centru nou, un proiect inedit pentru România.

Vrem să învățăm oamenii să capete deprinderi de viață independentă și să trăiască printre noi, oameni care au niște nevoi speciale.

Citeste si: Misterul naşterii la Oradea a Cristinei Ţopescu! Tatăl Cristinei a făcut Şcoala de Grăniceri şi a cunoscut-o în oraşul de pe Criş pe prima sa soţie! Cristina a fost crescută până la 5 ani de bunicii materni!

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Este un proiect care pune alături omul și câinele, de aici și rezonanța mea specială cu Cristina – știm cu toții cât iubea câinii, mai ales câinii în nevoie, exact așa cum sunt oamenii în nevoie pe care noi, ca asociație, încercăm să-i ajutăm”,

a transmis pentru Wowbiz Isabela Udroiu, președinta asociației MagiDream.

Citeste si: Incredibila origine a Cristinei Ţopescu! Se trăgea dintr-o familie de nobili veneţieni! A făcut mărturisirea cu câteva zile înainte să moară!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si