Frumoasa blondină care forma un frumos cuplu cu Radu Căpățînă, un tânăr afacerist în vârstă de doar 22 de ani, este din nou singură. Aceasta a făcut mărturii în exclusivitate pentru pagina de Instagram @viperele___vesele.

Berna și Radu s-au despărțit pe motive de gelozie

”În exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram @viperele__vesele, vă anunțăm că Berna, fostă concurentă Puterea Dragostei, s-a despărțit de Radu Căpățînă.

Pe fondul unor momente de gelozie reciprocă, cei doi au convenit că le este mai bine separat, decât împreună.”, a scris pagina de Intagram @viperele___vesele.

Citeste si: Tatăl lui Philip de la Puterea Dragostei a răbufnit: ”Eu nu am fost de acord cu această fată”

După despărțirea dureroasă de Philip Albu, și el fost concurent în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, Berna și-a găsit alinarea în brațele lui Radu Căpățînă. Acesta este un fost jucător profesionist de fotbal, iar acum se ocupă de afaceri în construcții.

Philip și Berna dau semne că ar vrea să se împace

Se pare că în ultima perioadă Berna s-a reapropiat de Philip, fostul ei logodnic. Aceștia au fost surprinși în mediul online oferindu-și reciproc atenție și afecțiune.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Berna și Philip

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Philip de la Puterea Dragostei neagă acuzațiile făcute de Berna la adresa lui: ”Nu e nimic adevărat”

”În același timp, Philip, fostul concurent Puterea Dragostei și fostul logodnic al Bernei, este văzut în online din ce în ce mai mult în preajma ei. Florile, inimioarele și pupicii virtuali pe care cei doi și le trimit reciproc, în ultima perioadă, au ridicat semne de întrebare în rândul fanilor, de aceea nu putem nici noi să nu ne întrebăm dacă nu, cumva, această despărțire a Bernei de Radu să fie, în

fapt, prilejul unui nou început între Berna și Philip.”, se mai arată pe pagina de Instagram @viperele___vesele.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si