“Ionut este mai bine, l-au mutat intr-un alt penitenciar, unde conditiile par a fi mai omenesti si asteapta cu nerabdare vesti, de aici din Romania. Se fac pasi in directia asta de catre Ministerul Justitiei, in sensul ca s-au demarat discutii pentru incheierea unui acord, privind comutarea pedepsei cu moartea, iar saptamana viitoare aflam cum stau lucrurile. In principiu, se asteapta raspunsuri favorabile ”,  a declarat avocatul Artin Sarchizian pentru cancan.ro.

Potrivit sursei citate, Ionut Gologan a avut parte de clipe cutremuratoare, pe care, cu siguranta, nu le va uita toata viata. Locul unde a stat pana de curand este cu adevarat unul de groaza. Una dintre cele mai teribile pedepse este cea de tortura in "congelator", asa cum se numeste o incapere extrem de stramta, fara ferestre, unde condamnatii sunt inchisi minimum 14 zile, conform spuselor unui detinut care a reusit sa scape din infern. Fiindca pe sub cladire circula un rau, in incapere se mentine o temperatura extrem de scazuta, iar gardienii le dau celor pedepsiti cu izolarea in "congelator" doar trei felii de paine si o cescuta de lapte pe zi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In plus, fostul detinut a dezvaluit

ca cei inchisi acolo sunt batuti zilnic de catre gardieni, care folosesc diverse metode de tortura. Mancarea este sub orice critica, servita in mizerie si plina cu gandaci.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si