Close sidebar
Close sidebar

Informaţii de ultimă oră în cazul Elenei Udrea! Decizia pe care au luat-o judecătorii din Costa Rica

Elena Udrea rămâne în arest, conform deciziei pe care au luat-o judecătorii din Costa Rica.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procesul Elenei Udrea şi al Alinei Bica s-a judecat vineri seara. Cele două au fost judecate separat. Elena Udrea şi Alina Bica, aflate în Costa Rica, au cerut să fie judecate sub control judiciar sau să li se înlocuiască detenţia cu arestul la domiciliu. Cererile celor două au fost judecate de un tribunal din San Jose.

Judecătorii din Costa Rica au decis să respingă recursul şi pentru Alina Bica, astfel că va rămâne în închisoare alături de Elena Udrea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Elena Udrea a a fost arestată pe 3 octombrie la San José, alături de Alina Bica, pentru care judecătorii din Costa Rica nu au luat deocamdată o decizie.

Reamintim că Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de poliţişti în Costa Rica în urmă cu o lună.

Udrea a fost condamnată în România, definitiv pe data de 5 iunie, de Înalta Curte la 6 ani de închisoare în dosarul "Gala Bute" pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost condamnată definitiv, pe 26 iunie, de magistraţii Înaltei Curţi la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzată de favorizarea făptuitorului.

Sursă: dcnews.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI