Potrivit oamenilor legii, aceștia au reușit să-i identifice pe cei trei autori ai crimei din Sibiu. Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost ucis cu bestialitate în propria casă.

Informații noi în cazul asasinării lui Adrian Kreiner

Informații noi în cazul asasinării lui Adrian Kreiner

Criminalii lui Adrian Kreiner au fost identificați

În urma informațiilor furnizate de autorități, în cazul crimei din Sibiu, se pare că este vorba de trei indivizi din județul Dolj.

Până în prezent, niciunul dintre cei trei agresori nu a fost reținut de polițiști. Oamenii legii au luat în considerare ipoteza că aceștia ar fi reușit să părăsească țara.

Informații noi în cazul asasinării lui Adrian Kreiner

Informații noi în cazul asasinării lui Adrian Kreiner

Identificarea criminalilor s-a realizat prin analizarea probelor de ADN prelevate de la locul crimei și prin depozițiile martorilor. Mai mult decât atât, unul dintre autori ar avea antecedente de natură violentă.

Cine i-a antamat pe criminalii lui Adrian Kreiner?

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit cine i-a antamat pe cei trei indivizi care sunt implicați în asasinarea lui Adrian Kreiner.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Criminalii lui Adrian Kreiner au fost identificați. Cine sunt cei trei bătbați care l-au ucis pe afaceristul din Sibiu în propria casă

Potrivit surselor apropiate ale anchetei, Ilie Sitaru, bărbatul reținut de polițiști ieri, ar fi fost cel care i-a antamat pe cei trei indivizi în acest caz.

Informații noi în cazul asasinării lui Adrian Kreiner

Informații noi în cazul asasinării lui Adrian Kreiner

Mai mult decât atât, anchetatorii încearcă să afle în acest moment la comanda cui s-ar fi executat acest lucru.

În urma declarațiilor, nu reiese că acesta ar fi avut legătură cu victima.

Ilie Sitaru ar fi cel care a dat pontul, dar și cel care l-ar fi ajutat pe unul dintre atacatori să fugă din țară. Potrivit primelor informații, acesta ar fi plecat spre Germania. De asemenea, în trecut, individul ar fi locuit în Belgia, unde ar fi dat mai multe spargeri.

Citește și: VIDEO- Percheziții în casa unui complice la crima din Sibiu. „Părea un om foarte liniștit, nu ne gândim că ar fi ceva neregulă cu el”

Ceilalți doi atacatori ar fi părăsit țara, potrivit unor informații existente, însă nu există dovezi în acest sens.

Camerele de supraveghere montate pe străzile din Sibiu, montate cu trei zile în urmă, l-au surprins pe Ilie Sitaru într-un autoturism care aparține patronului concubinei lui, potrivit Antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si