Au aparut informatii potrivit carora se suspenda plata la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Presedintele CNP a declarat ca acestea su fost doar scenarii publicate din greseala.

"Noi facem tot felul de evaluari, scenarii, analize interne. De aici, cineva, eu fiind plecat in SUA, auzind ca se discuta astfel de scenarii, a trecut acolo.

Deci tot randul este o analiza interna, nu avem nici macar un proiect cu asa ceva. Au fost (informatii extrase- n.r.) din scenarii si s-a trecut eronat acel rand cu pilonul II. Si, ca sa fie si mai clar, nu era nici vorba de suspendare. A fost o eroare pe care ne-o asumam si vom vedea cine a introdus-o si ne-o asumam ca s-a introdus. Mai sunt vreo doua erori acolo, introduse tot din scenarii, analize si evaluari. Intregul post legat de Pilonul II este o eroare", a explicat Ghizdeanu, potrivit Agerpres.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ion Ghizdeanu a dat asigurari pentru toti romanii ca platile la Pilonul

II nu vor fi suspendate.

"Da, pot sa asigur oamenii ca nu a iesit nicio lucrare din CNP, deci prin urmare nu exista niciun proiect de la CNP. De cealalta parte, doamna ministru v-a spus ca nu exista asa ceva. Prin urmare, asiguram ca nu exista o astfel de varianta".


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si