La scurt timp după ce Donald Trump a fost găsit vinovat pentru nu mai puțin de 34 de capete de acuzare din cadrul procesului penal de la New York, Joe Biden a reacționat dur în mediul online.

Actualul lider al Statelor Unite le-a amintit cetățenilor că, dacă vor să îl împiedice pe rivalul său să ajungă din nou la Casa Albă, oamenii trebuie să iasă la vot atunci când va fi cazul.

Citește și: Joe Biden a dat undă verde Ucrainei să lovească Rusia cu arme occidentale. Războiul ia o turnură periculoasă pentru Europa

donald trump proces, stormy daniels, joe biden

Donald Trump

[Sursa foto: X]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Există o singură modalitate de a-l ține pe Donald Trump departe de Biroul Oval: La urnele de vot”, a scris Biden pe X, dând un link către o pagină de strângere de fonduri.

Și directorul de campanie al lui Joe Biden l-a taxat pe Donald Trump după verdictul dur pe care l-a primit fostul lider american. Cu această ocazie, și Michael Tyler i-a îndemnat pe cetățenii Statelor Unite să iasă la vot. 

„Donald Trump a crezut întotdeauna, în mod eronat, că nu va suporta niciodată consecințele pentru că a încălcat legea în folosul său personal. Dar verdictul de astăzi nu schimbă faptul că poporul american se confruntă cu o realitate simplă. Infractor condamnat sau nu, Trump va fi candidatul republican la președinție.

Ameninţarea pe care Trump o reprezintă pentru democraţia noastră nu a fost niciodată mai mare.

El duce o campanie din ce în ce mai dezechilibrată de răzbunare şi revanşă, promiţând că va fi un dictator „din prima zi” şi cerând ca Constituţia noastră să fie „reziliată” pentru ca el să poată câştiga din nou şi pentru a păstra puterea. Un al doilea mandat al lui Trump înseamnă haos, smulgând libertăţile americanilor şi promovând violenţa politică- iar poporul american îl va respinge în noiembrie”, a reamintit Michael Tyler, directorul de comunicare al campaniei Biden 2024, potrivit CNN, citată de News.ro.

Citește și: VIDEO- Joe Biden a semnat pentru interzicerea TikTok. Cum au reacționat utilizatorii în urma deciziei președintelui american

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

donald trump proces, stormy daniels, joe biden

Joe Biden

[Sursa foto: X]

Donald Trump, vinovat pentru cele 34 de capete de acuzare

Donal Trup a fost găsit vinovat de cei doisprezece jurați pentru toate cele treizeci și patru de capete de acuzare.

Urmează ca judecătorul să pronunțe sentința, dar fostul locatar al Casei Albe riscă patru ani de închisoare pentru fiecare cap de acuzare, adică un total de 136 de ani.

Imediat după ce au aflat verdictul juraților, susținătorii lui Donald Trump au reacționat puternic. La ieșirea din sala de judecată, fostul președinte și-a declarat din nou nevinovăția. Verdictul juraților a venit după doar două zile de deliberări, iar pronunțarea sentinței este așteptată în data de 11 iulie, cu doar câteva zile înainte ca republicanii să-și desemneze candidatul oficial.

Chiar dacă Trump va fi condamnat la închisoare, el tot va putea candida la președinția SUA, deși analiștii cred că șansele lui se vor diminua. Statistic, cele mai multe astfel de infracțiuni se pedepsesc cu o amendă, dar există și cazuri în care infractorii primesc pedeapsa cu închisoarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si