A fost alertă cu bombă la bordul unui avion Tarom care venea de la Tel Aviv și se îndrepta spre România. Din cauza amenințării, avionul a aterizat de urgență la Istanbul. 

Oamenii care se aflau în acel avion mărturisesc că au avut o experiență înfiorătoare, iar echipajul de zbor nu i-a ajutat deloc. În avion se aflau 88 de călători.

Mărturiile pasagerilor din avionul groazei

Mai mulți pasageri au vorbit despre experiența lor în avionul groazei.

„Nu a fost bine. Cum mă simt? Groaznic. Nu ştiu cum să spun, dar a fost foarte înfricoşător. Prietena mea e de aceeaşi părere”, a mărturisit un tânăr.

„Am fost surprinşi, nimeni nu ne-a zis ce se întâmplă înainte. A fost foarte greu pentru noi, am petrecut 9 ore în Istanbul”, a declarat un alt pasager.

Citește și: VIDEO- Alertă cu bombă într-un avion

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După ce a fost aterizată, nava a fost verificată de polițiști. La momentul aterizării, călătorii nu știau de ce au aterizat de urgență.

„Pilotul şi echipajul de zbor nu ne-au ajutat, doar au început să ne streseze foarte tare, ne-am speriat, nu ştiam ce o să se întâmple”, spune ul alt pasager.

Se pare că în situații de criză, precum a fost aceasta, dar peste care toată lumea a trecut cu bine, echipajul de zbor a fost inutil.

Citește și: S-au scumpit biletele de avion: prețurile au crescut și cu 40%

„Echipajul de zbor nu ne-a ajutat, nu ne-a oferit informaţii. Doar ţipau la mine de fiecare dată când întrebam ceva”, a mai mărturisit altă persoană.

Cei 88 de pasageri au fost cazaţi peste noapte la un hotel din Istanbul, iar astăzi, la ora 11:30, avionul a decolat spre destinaţia finală, Bucureşti, potrivit antena3.ro

Citește și: Copil mușcat de câinele vecinilor

În urma verificărilor, s-a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si