Copilul a căzut în puțul adânc de 32 de metri, marți după amiază, iar de atunci s-a dus o operațiune de salvare incredibilă. Din păcate, copilul a murit în ultimele momente înainte de a fi scos.
Înmormântarea lui Rayan va avea loc în satul Ighrane, unde s-a întâmplat tragedia.Trupul său a fost transportat la Spitalul Militar din Rabat, la scurt timp după ce a fost scos din puţ.

Moartea lui Rayan a declanșat un val considerabil de emoții în mediul online.
"Moartea unui copil a reamintit lumii valorile umanităţii", a comentat duminică seară site-ul televiziunii publice marocane, SNRT, citat de Agerpres.

Citeste si: Rayan, băiețelul blocat la peste 30 de metri, a murit

Mesajul transmis de Papa Francisc pentru familie

Papa Francisc a transmis un mesaj pentru de susținere pentru familie și rude și spune cum întreg poporul s-a rugat pentru el.

"Au încercat totul, dar, din păcate, copilul nu a supravieţuit. Însă ce exemplu ne-au oferit! Mulţumesc acestui popor pentru mărturie".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Regele Mohammed al VI-lea le-a telefonat părinţilor lui Rayan pentru a le prezenta condoleanţe, iar cei din urmă i-au mulţumit, emoţionaţi, suveranului, autorităţilor şi tuturor membrilor echipelor de salvare.

Citeste si: Rayan, băiatul de cinci ani din Maroc, nu a fost scos din puț nici după cinci zile

Mesajele au curs pe rețelele de socializare

"Este o catastrofă, sperăm că sufletul lui Rayan se odihneşte în pace.

Transmitem părinţilor şi întregii familii gândurile noastre de răbdare şi consolare", a declarat un locuitor din capitala ţării, Rabat.

"Înger mic, te-ai luptat până la capăt, eşti un erou", a scris un internaut pe Twitter. "El a reuşit acolo unde liderii lumii şi mass-media au eşuat. A reunit popoarele în jurul lui", a afirmat un alt internaut.

Citeste si: VIDEO| Principalul suspect din cazul dublului asasinat, de la Iași, a ajuns în România. Ce a declarat Ahmed Sami El Bourkadi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si