Un copil din Satu Mare a rămas fără tată, chiar pe 1 iunie, de ziua copilului

Francisc, un om de afaceri din Satu Mare, s-a stins fulgerător la 40 de ani, după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet, între localitățile Pomi și Roșiori. El a pierdut controlul în timpul unui viraj la stânga și nu a mai putut redresa vehiculul.

Echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic și i-au constatat decesul.

Citește și: Un bărbat din Constanța a recurs la un gest extrem. Acesta și-a dat foc pe marginea unei păduri de pe DN39

Ce spun autoritățile?

„La data de 1 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, între localitățile Pomi și Roșiori, din județul Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi efectuat un viraj la stânga și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un parapet metalic. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis autoritățile din Satu Mare.

Francisc avea mai multe afaceri în Satu Mare. El deținea un restaurant și un club, era căsătorit și avea un copil. Pasiunea cea mai mare a sa era motocicleta, cea pe care și-a și găsit sfârșitul, din nefericire, potrivit PresaSM.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Accident de muncă tragic în Italia! Un român se zbate între viață și moarte, după ce s-a electrocutat pe șantier

Apropiații lui Francisc sunt șocați

Cei care l-au cunoscut pe omul de afaceri sunt șocați de cele întâmplate. Ei și-au luat rămas bun de la el, pe rețelele de socializare.

„Îngerii să te vegheze, Feri”

„Îmi iau rămas bun de la tine dragul meu frate Feri”

„Îmi pare atât de rău... Sincere condoleanțe, Meli! Dumnezeu sa va dea putere si perseverenta in aceasta situatie dificila. Odihnească-se în pace”, “Sincer îmi dau lacrimi”

„Sincere condoleanțe întregii familii și odihnească-se în pace”

Citește și: Un șofer a lovit cinci mașini într-o parcare din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul era în stare de ebrietate

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace Dragul meu verisor plecat repede dintre noi”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si