Persoanele adunate, joi, in fata sediului AJOFM Vaslui, au asteptat chiar si trei ore pentru a obtine viza pentru venitul minim garantat. Anterior, oamenii au mai petrecut alte câteva zeci de minute la Administratia Judeteană a Finantelor Publice Vaslui pentru a primi acea hârtie prin care să demonstreze la Agentia de somaj că nu au obtinut niciun fel de venit care ar putea să conducă la pierderea ajutorului social.

"Stau si inghet aici de mai bine de trei ore, chiar dacă afară sunt -10 grade. Am fost si la Finante, unde am mai stat si acolo vreo două ore la rând. Nu intelegem de ce trebuie sa ne poarte pe drumuri pentru un amărât ajutor social", sustine Maria Acasandrei, una dintre femeile care astepta la rând.

Reprezentantii AJOFM Vaslui sustin că aglomeratia a apărut ca urmare a numărului mare de persoane care au venit la Agentie pe sfârsit de lună pentru reinnoirea cererilor de persoane in căutarea unui loc de muncă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Cei aflati in fata AJOFM sunt beneficiarii de venit minim garantat, conform Legii 416/2001. Noi am făcut programări pe zile pentru a evita aglomeratia, insă, acum, pe final de lună, s-au suprapus cu zilele libere date de către Guvern", a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Toporăscu.

Cei aproximativ 8.000 de beneficiari de ajutor minim garantat din judetul Vaslui au posibilitatea de a obtine avizul AJOFM până pe 31 ianuarie 2017 pentru a nu pierde venitul minim garantat.

Sursa: news.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si