"Berea ucigașă" este băutura care a revoluționat știința. Se pare că acest tip de bere conține un ingredient considerat mortal, potrivit informațiilor transmise de nypost.ro.

Ingredientul mortal care se găsește în "Berea ucigașă" 

"Berea ucigașă" este un tip de bere artizanal, care conține un ingredient mortal: albinele africane.

Se pare că prototipul băuturii a fost realizat când microbiologii de la Universitatea Cardiff din Țara Galilor au plecat în Namibia pentru un proiect de durabilitate.

Acolo au descoperit specia albinelor africane, considerate albine ucigașe. Șocul microbiologilor a fost reprezentant de faptul că insectele conțineau o drojdie care ar fi putut fi folosită drept ingredient pentru o bere artizanală. 

Citește și: VIDEO Florin Mitroi a lăsat muzica și a devenit vatman în Timișoara! Ce spune interpretul piesei „Drobeta, Drobeta” despre noua sa meserie

Ingredientul ireal care se regăsește într-un tip de bere! 

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Când ne-am întors la Cardiff, am folosit drojdia izolată de producție de albine ucigașe, împreună cu drojdie de la albinele africane, pentru a face mai multe loturi de bere”, a declarat profesorul Les Baillie pentru BBC, cu mențiunea că drojdia albinelor a fost preluată de la cele care au murit în mod natural.

Având drept principal ingredient albinele africane ucigașe, băutura a fost numită "Berea ucigașă". 

Profesorul Les Baillie s-ar afla în căutarea unui depozit pentru a putea începe producția noului tip de bere.

Citește și: VIDEO Podul făcut de studenții Universității Tehnice de la Iași a obținut primul loc în cadrul unui concurs de prestigiu din Turcia

Ingredientul ireal care se regăsește într-un tip de bere! 

[Sursa foto: istockphotos]

Pe lângă producerea "Berii ucigașe", un alt scop este și studierea albinelor. Un proiect de monitorizare a stupilor din zona Cardiff pentru explorare farmaceutică, în special în tratarea rezistenței la antibiotice și, în mod corespunzător, a superbacteriilor, este în plină desfășurare.

Încasările venite din vânzarea "Berii ucigașe" se pare că vor merge către cercetare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si