Educatoarea în vârstă de 24 de ani a fost reținută astăzi de Poliția Ilfov. Ea este acuzată de zece infracțiuni de purtare abuzivă și va fi prezentată procurorului de caz, care va decide dacă va solicita o altă măsută în ceea ce o privește.

Aceasta a fost audiată și în fața anchetatorilor nu a vrut să dea nicio explicație prin care să justifice atitudinea pe care a avut-o față de copii.

Citește și: VIDEO- Educatoarea agresivă din Popești-Leordeni, audiată astăzi. Părinții o acuză pe femeie de agresiuni asupra minorilor

Educatoarea este cercetată pentru 10 infracțiuni de purtare abuzivă

”În urma activităților specifice procedurale, polițiștii de investigații crim

Citește și: VIDEO- Trei persoane s-au luat la bătaie în fața unei biserici. O femeie a folosit drept armă Biblia

inale din Popești-Leordeni au extins cercetările cu privire la săvârșirea a 10 infracțiuni de purtare abuzivă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma probatorului administrat, polițiștii din Popești-Leordeni au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de femeia de 24 de ani, bănuită de comiterea faptelor investigate, urmând ca în cursul zilei de 23 februarie a.c., aceasta să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

Citește și: Motivul halucinant pentru care o mamă a cerut retragerea fiului său de la școală. ,,Au mai fost asemenea cazuri, din păcate''

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorilor și purtare abuzivă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, au spus reprezentații Poliției Popești-Leordeni.

11 părinți au fost audiați la poliția orașului Popești-Leordeni. Unii au declarat că educatoarea îi jignea si ii amenința pe copii în mod repetat.

Tot părinții au spus că cei mici au dat semne de frică și acasă. 

Citește și: VIDEO- Mărturiile șocante ale părinților care își duc copiii la grădinița unde educația se face cu agresiune: "Mi-au confirmat și restul mămicilor. A dat cu joarda"

Centrul educațională care funcționa sub formă de grădiniță a fost închis săptămâna trecută, iar administratorul a fost amendat cu suma de 30.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si