Close sidebar
Close sidebar

Îngrijorări privind starea de sănătate a regelui Charles. Ce a pățit Monarhul?

Regele Charles a fost internat vineri la Clinica din Londra pentru o operație la prostată. Deși trebuia să stea doar două zile la spital, medicii i-au prelungit șederea.

Stefania Pavel,

Regele Charles este în continuare internat în spital.

[Sursa foto: X]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Îngrijorările pentru sănătatea regelui cresc, după ce Monarhul a fost supus vineri unei intervenții chirurgicale. Acesta a avut nevoie de o operație de corecție a unei prostate mărite benigne, iar duminică s-a confirmat că va petrece încă o noapte în spital înainte de a fi externat.

Regina Camilla, alături de Charles la spital

Acum, regele Charles se află la London Clinic din Marylebone, un spital privat care îi oferă acestuia toate condițiile de care are nevoie.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat anterior că regele a fost "internat într-un spital din Londra pentru un tratament programat". Purtătorul de cuvânt a precizat: "Majestatea Sa ar dori să le mulțumească tuturor celor care i-au trimis urări de bine în ultima săptămână și este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conștientizării sănătății publice"

.

Regele Chales a fost operat de prostată.

[Sursa foto: X]

Citește și: Alertă maximă în Franța! Protestatarii vor bloca drumurile principale, care duc spre Paris, cu vehicule și utilaje agricole. Avertismentul făcut de MAE pentru români

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Camilla, regina consoartă a zâmbit când a sosit cu mașina la clinica din centrul Londrei, duminică la prânz, de acolo de unde a plecat peste trei ore. Ea s-a întors între orele 18:00 și 19:00.

Prințesa Kate se recuperează după o intervenție chirurgicală

Și Prințesa de Wales a primit îngrijiri în cadrul aceluiași spital, după ce a suferit o operație abdominală. Îngrijorările au pornit de la un melanom malign.

„Intervenția chirurgicală a avut succes și este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, se precizează în documentul oficial. Prințesa Kate nu și-a îndeplinit îndatoririle, însă și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

Kate Middleton a fost operată cu succes.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Informația care poate da ancheta peste cap în cazul Andreei Rabciuc. Cum ar fi murit, de fapt, sportiva româncă, dată dispărută în urmă cu doi ani în Italia

„Palatul Kensington va mai oferi informații cu privire la starea alteței sale regale, doar când vor exista astfel de informații de oferit. Prițesa de Wales dorește să-și ceară scuze tuturor celor în cauză pentru faptul că trebuie să-și amâne îndatoririle", s-a precizat în comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI