Close sidebar
Close sidebar

Ingrozitor! Doi parinti si-au abuzat baietelul de 11 ani si l-au fortat sa ii priveasca in timp ce intretineau relatii sexuale. Motivul este HALUCINANT

Un cuplu si-a obligat baietelul de 11 ani sa ii priveasca in timp ce fac sex si sa se implice odata cu ei in actul sexual.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Motivul celor doi parinti este absolut socant. Si-au supus copilul la asemenea abuzuri din teama ca acesta ar putea deveni gay.

Dupa ce a fost acuzat, tatal le-a zis politistilor ca ei au considerat-o o forma de educatie sexuala si ca au vrut sa-si mentina copilul pe linia normalitatii, sa nu devina gay in viitor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cuplul din Barnetby a fost condamnat la 15 ani de inchisoare. Micutul le-a spus pentru prima data ce se intampla politistilor in 1998, dar nu a fost crezut.

Cativa ani mai tarziu,  baiatul avand acum  30 de ani, cazul s-a reluat, iar tatal si mama lui vitrega au fost acuzati si pedepsiti. 

Mai multe detalii puteti citi pe mirror.co.uk 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI