Close sidebar
Close sidebar

ÎNGROZITOR! O fată de 15 ani din Buzău a adus pe lume un copil, dar la 24 de ore micuțul a murit! Ce au constatat medicii despre pacientă e înfiorător!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

O adolescentă de 15 ani, din Buzău, diagnosticată cu gripă, a adus pe lume un bebeluș care nu a supraviețuit nici măcar 24 de ore. După ce a născut, starea pacientei s-a agravat, iar medicii au trimis-o la un spital din București.

Adolescenta în vârstă de 15 ani s-a prezentat la spital în cursul săptămânii trecute.  Medicii au suspectat-o din start de gripă, și au internat-o la Maternitatea Buzău, pentru ttratament specific. În cursul zilei de duminică tânăra a adus pe lume un bebeluș, care, din nefericire, s-a stins azi-dimineață.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Surse medicale au declarat că, imediat după naștere, starea de sănătate a tinerei de 15 ani s-a agravat, aceasta fiind trimisă la un spital din Capitală. 

Azi, Direcția de Sănătate Publică a primit rezultatele analizelor tinerei care au confirmat prezența virusului gripal.

Astăzi, la Buzău au fost confirmate două cazuri de gripă. Este vorba despre tânăra de 15 ani și despre un copil de 2 ani, din Buzău.

Responsabilii DSP vorbesc despre încă patru suspiciuni de infestare cu virusul tip A.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI