Familia bebelușului de un an și cinci luni care s-a înecat cu o bucată de măr la grădiniță, este în doliu!

Lacrimi de durere pentru copilul care a murit înecat cu măr

Marți, 23 ianuarie, copilul a murit la spital, el fiind în comă profundă la Terapie Intensivă, de joia trecută.

"Decesul a fost confirmat azi, la ora 15:55, pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Oradea", au declarat medicii.

Acum, încadrarea se va schimba, cel mai probabil, în omor din culpă.

Bebeluș mort înecat măr

Băiețelul de 1 an și 5 luni care s-a înecat cu măr a încetat din viață.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Noi mărturii ale angajaților de la Ferma Dacilor cutremură ancheta. Ce spun moldovenii acuzați de Cornel Dinicu: "Cineva a luat camerele de supraveghere ca să nu fie probe"

Grădinița unde a avut loc incidentul șocant nu avea autorizație

Anchetatorii au descoperit între timp că respectiva grădiniță unde a avut loc tragedia nu avea autorizație de funcționare. Mai precis aceasta figura în acte drept centru de activităţi recreative, pentru a nu mai avea nevoie de autorizaţii şi acreditări, încă din anul 2019.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Directoarea creșei a intervenit în acest caz și spune că angajații nu sunt vinovați de cele întâmplate.

"Noi suntem cu hârtiile în curs de desfășurare. Este o relaţie de încredere reciprocă. Între noi şi părinţi. Şi după aceea toată această încredere se transmite copilului", a declarat Simona Sitov pentru  bihon.ro. Și Horea Abrudan, inspector şcolar general Bihor a confirmat faptul că într-adevăr grădinița ar oferi ceva servicii de ateliere cu copiii și nu este nici autorizată, nici acreditată.

Bebeluș mort înecat măr

Un bebeluș a murit la Oradea, după ce a stat în comă 4 zile.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Motivul halucinant pentru care Shara, olimpica din București a încetat din viață. Tânărul pe care l-a cunoscut pe internet este liber

Părinții care își duc copiii la această grădiniță sunt șocați de cele întâmplate, însă chiar și în aceste condiții ei spun că nu au ce sa facă.

”Îmi pare nespus de rău pentru ceea ce s-a întâmplat, dar nu pot să spun că îi găsim vinovaţi sau că ne-am pierdut încrederea în ei”,  a spus tatăl unui copil. În astfel de cazuri, fața copilului trebuie susținută cu palma în timp ce stă pe brațul nostru. Copilul va trebui bătut pe spate, între omoplați. Dacă nu răspunde la aceste manevre, el trebuie resuscitat până la sosirea medicilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si