Close sidebar
Close sidebar

Inima lui Cristi a încetat să mai bată la trei ore după ce a plecat din spital! Familia și prietenii sunt DEVASTAȚI de moartea lui! "Indiferența medicilor l-a ucis"

Cristi Irima avea 44 de ani, era din localitatea Agapia, județul Neamț, dar viața a fost dură cu el.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul s-a stins la numai câteva ore după ce s-a întors acasă de la spital. Familia și prietenii acuză că el a fost tratat cu indiferență și asta i-a adus moartea.

Citeste si: Richie Rich al fotbalului românesc. La 27 de ani, George Țucudean este milionar în euro, joacă fotbal de plăcere și este un băiat cu șapte ani de acasă

Cristi era angajat în cadrul Primăriei Agapia, acolo unde lucra la taxe și impozite. Nimeni nu știa că el ar avea probleme de sănătate. Într-o noapte, Cristi s-a simțit rău, acuzând dureri mari în piept. A mers la spital, iar acolo i-a fost făcută o perfuzie, i s-a stabilizat tensiunea, i-a fost precris tratament și a fost trimis acasă. Familia a spus că această intervenție a fost una ca la carte și nu le reproșează nimic medicilor.

A murit la trei ore după ce l-au trimis acasă

Citeste si: Sebastian Ghiţă deţine o avere colosală! Fostul deputat fugar care vrea să devină europarlamentar şi-a împrumutat un prieten cu 90 de milioane de euro!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Totuși, vineri de dimineță el a mers la serviciu, i s-a făcut rău și a mers iar de urgență la spital. De data asta nu l-a consultat nimeni, nu i-au fost făcute analize și nici măcar nu l-au recut în registru.

"Când a ajuns acolo, înăuntru i s-a spus că 'ce, te-ai învăţat să vii aici în fiecare zi, de ce nu te-ai dus la medicul de familie, o să-ţi treacă în 4-5 zile', iar el i-a spus 'doamnă, când să vin, când mor?!'", a declarat Ovidiu Olteanu, colegul de serviciu al lui Cristi.

Citeste si: Ea e femeia pentru care a fost bătut medicul ginecolog din Galaţi! Blonda este iubita lui Cristi "Spaidăr"!

I-au dat un calmant și l-au trimis acasă acolo unde, după numai trei ore, Cristi a murit. Rudele au chemat salvarea, l-au resuscitat timp de 50 de minute, dar totul fără succes. Acum, familia și colegii sunt revoltați și spun că bărbatul a murit cu zile din cauza indiferenței medicilor.

La spitalul din Târgu Neamț s-a declanșat o anchetă internă pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI