Close sidebar
Close sidebar

Initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa! Sebastian Burduja detine o vila in SUA, acolo unde a incasat un salariu de 7.000 dolari pe luna!

Documentele demonstreaza ca initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa. Sebastian Burduja a lucrat si locuit o vreme in SUA.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

E clar ca initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa. Sebastian Burduja a aparut in prim-plan in iunie, atunci cand s-a filmat in aeroportul Otopeni, sugerand ideea unui protest la care sa participe romanii stabiliti in strainatate. Clipul a devenit viral si astfel s-a nascut mitingul din Piata Victoriei. Din pacate, o drama in familie l-a readus in atentie pe Burduja, fiica acestuia, de doar 3 ani, murind inecata in piscina. Ea a fost ingropata pe 4 august, iar Burduja a participat la proteste cu barba si imbracat intr-un tricou negru.

Initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa. Sebastian Burduja a vrut sa fie deputat

Burduja si-a incercat norocul si in politica, in 2016, atunci cand a candidat pentru un loc in Camera Deputatilor. Cu aceasta ocazie, el si-a depus declaratia de avere, care dezvaluie o situatie materiala impresionanta pentru acesta.

Conform actului, Burduja detine o casa in SUA, de 175 metri patrati, cumparata in 2013, un apartament in Bucuresti, dar si o casa de vacanta la „Navodari-lot Mamaia 3”, primita prin donatie. Burduja a mai completat ca are o masina Chrysler din 1979 si o motocicleta Honda.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa. Burduja a cumparat casa din SUA cu peste 500.000 de dolari

Actele arata ca initiatorul mitingului diasporei are o avere uriasa.

Burduja are aproximativ 35.000 de dolari in conturi, iar la rubrica datoriilor a trecut un contract de ipoteca din SUA, de 570.000 de dolari, facut pentru a-si achizitiona casa. In SUA, Burduja a fost „specialist dezvoltare”, fiind platit cu 85.000 de dolari, adica 7.083 de dolari pe luna. Si sotia lui Burduja a incasat 73.000 de dolari (6.083 USD pe luna) de la o companie unde era „project manager”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI