Doborat de drama din familie, initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea. “Înainte de a-ţi da crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreapta Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o cu mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât o poţi duce”, a postat Sebastian Burduja, inspirat de un mesaj al Parintelui Galeriu.

Initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea:  "A binecuvantat-o si ti-a pus-o pe umeri"

„Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce! Ţine-o bine şi urcă pe Golgota spre Înviere!”, se incheie mesajul care il incurajeaza pe Sebastian Burduja in aceste momente teribile. Burduja a aparut in prim-plan in iunie, atunci cand s-a filmat in aeroportul Otopeni, sugerand ideea unui protest la care sa participe romanii stabiliti in strainatate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea: "N u exista limite ale durerii si suferintei"

Desi i-a murit fetita, initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea. Fiica lui Sebastian Burduja a fost ingropata pe 4 august, iar acesta a participat la proteste cu barba si imbracat intr-un tricou negru. „ Am aflat in ultimele saptamani ca nu exista limite ale durerii si suferintei.

Trec, impreuna cu sotia mea, prin cel mai greu moment al vietilor noastre”, a postat Burduja dupa ce in presa s-a scris despre decesul fiicei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si