Close sidebar
Close sidebar

Injunghiata de sot pentru ca a refuzat sa se prostitueze. O dansatoare intr-un club de noapte din Baia Mare, atacata cu un cutip, in timp ce dansa

O femeie din Baia Mare a fost injunghiata de propriul sot, pentru ca a refuzat sa se prostitueze. In timp ce dansa la bara, partenerul femeii a atacat-o cu un cutit.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit martorilor, individul i-ar fi aplicat femeii noua lovituri de cutit si cu greu a putut fi imobilizat de agentii de paza ai clubului de noapte.

„El o impins-o pe sefa si eu am cazut sub chiuveta. L-au sprayat, dar a reusit sa ma prinda. Avea un cutit mare si a apucat sa ma loveasca cu cutitul. is injunghiata de 9 ori. Apoi a fugit. Am mai avut probleme cu el si vroiam sa divortez. imi e frica pentru viata mea. Vreau doar sa ma vindec si sa ma intorc acasa, langa fetita” a povestit dansatoarea.
Grav ranita, tanara, in varsta de 25 de ani a fost transportata la Spitalul Judetean din Baia Mare, unde a fost operata de urgenta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„S-a internat o pacienta in varsta de 25 ani dupa o agresiune fizica produsa prin cutit soldata cu multiple plagi injunghiate toracice si membru superior stanga. in urma investigatiilor imagistice efectuate s-a intervenit chirurgical de urgenta la nivelul toracelui, rezolvandu-se leziunile pulmonare. Pacienta este echilibrata respirator si cardio-vascular, iar dupa rezolvarea leziunilor toracice se va transfera la chirurgie plastica pentru rezolvarea leziunilor tendinoase de la nivelul antebratului stang” a declarat, pentru sursa citata, dr.

Giuliano Petrut, sef Sectie Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Judetean Baia Mare.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI