Alina a murit la 32 de ani și era însărcinată în nouă luni. Ieri a fost înmormântată alături de fiica sa. Copilul a fost declarat decedat imediat după ce femeia a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe.

Pe 7 martie 2023, Alina a ajuns de urgență la Spitalul Județean Constanța. Cadrele medicale au depistat că fiica sa murise și au încercat să o resusciteze, dar a fost prea târziu.

În urmă cu o zi, cele două au fost înmormântate, lăsând în urmă o durere fără margini.

Citește și: Diana a murit după ce a mâncat micul dejun adus de mama ei. Femeia a găsit-o inconștientă

Familia tinerei este devastată de durere. Persoanele apropiate, dar și comunitatea de pe Facebook au postat mesaje emoționante în care își exprimă regretul pentru moartea Alinei și a fiicei sale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor”, a scris mama Alinei.

Citește și: Contabil- mort la 52 de ani în Vrancea

O fostă profesoară, împreună cu colegii de muncă ai Alinei, au transmis condoleanțe familiei îndurerate.

„Am primit o veste devastatoare.

O minunată fostă elevă, Alina, s-a înălțat la ceruri cu pruncul ei nenăscut. Drum lin printre îngeri!”, a fost mesajul emoționant al unei foste profesoare.

Oamenii legii au deschis un dosar penal

Rudele și cunoscuții o plâng pe Alina și pe fiica ei. În același timp, poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere de culpă. Din primele informații, nu ar vorba de o moarte suspectă, dar la necropsie s-a constatat că Alina ar fi suferit de anemie.

Citește și: Durere mare în familia unui preot. Fiul său a murit departe de casă: „Suflețelul lui bun și blând a plecat la ceruri mult prea devreme”

„În cursul zilei de marți, 7 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Andrei Constanța, cu privire la faptul că, în unitatea medicală s-a constatat decesul unei femei, de 32 de ani, și a unui făt. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: Cine este românul care a dispărut în tragedia feroviară din Grecia. Bilanțul morților a ajuns la 57 de persoane


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si