Close sidebar
Close sidebar

Alina a fost înmormântată alături de fiica ei. Tânăra era însărcinată în nouă luni

Durere mare la înmormântarea Alinei, tânăra mamă care a murit la 32 de ani. Femeia a ajuns de urgență la spital pe data de 7 martie.

Georgiana Balaban,

Alina a murit la 32 de ani, alături de fiica sa.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alina a murit la 32 de ani și era însărcinată în nouă luni. Ieri a fost înmormântată alături de fiica sa. Copilul a fost declarat decedat imediat după ce femeia a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe.

Pe 7 martie 2023, Alina a ajuns de urgență la Spitalul Județean Constanța. Cadrele medicale au depistat că fiica sa murise și au încercat să o resusciteze, dar a fost prea târziu. În urmă cu o zi, cele două au fost înmormântate, lăsând în urmă o durere fără margini.

Citește și: Diana a murit după ce a mâncat micul dejun adus de mama ei. Femeia a găsit-o inconștientă

Familia tinerei este devastată de durere. Persoanele apropiate, dar și comunitatea de pe Facebook au postat mesaje emoționante în care își exprimă regretul pentru moartea Alinei și a fiicei sale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor”, a scris mama Alinei.

Citește și: Contabil- mort la 52 de ani în Vrancea

O fostă profesoară, împreună cu colegii de muncă ai Alinei, au transmis condoleanțe familiei îndurerate.

„Am primit o veste devastatoare.

O minunată fostă elevă, Alina, s-a înălțat la ceruri cu pruncul ei nenăscut. Drum lin printre îngeri!”, a fost mesajul emoționant al unei foste profesoare.

Oamenii legii au deschis un dosar penal

Rudele și cunoscuții o plâng pe Alina și pe fiica ei. În același timp, poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere de culpă. Din primele informații, nu ar vorba de o moarte suspectă, dar la necropsie s-a constatat că Alina ar fi suferit de anemie.

Citește și: Durere mare în familia unui preot. Fiul său a murit departe de casă: „Suflețelul lui bun și blând a plecat la ceruri mult prea devreme”

„În cursul zilei de marți, 7 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Andrei Constanța, cu privire la faptul că, în unitatea medicală s-a constatat decesul unei femei, de 32 de ani, și a unui făt. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: Cine este românul care a dispărut în tragedia feroviară din Grecia. Bilanțul morților a ajuns la 57 de persoane

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI