Familia copiilor este devastată de durere. Micuții aveau cinci luni și patru ani. Duminică, tatăl lor i-a luat și i-a ucis înecându-i în Siret. Înainte el se certase cu soția lui și a amenințat-o.

Ieri, minorii au fost conduși pe ultimul drum de zeci de oameni. Cei doi frați au fost pusi în sicrie albe și în dorm somnul de veci în același mormânt.

inmormantare-bacau-copii-inecati

Imagini cutremurătoare de la înmormântarea copiilor înecați în Siret.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Tragedie pentru o familie din Sibiu. Un copil de 2 ani şi 9 luni a fost găsit în albia râului Cibin, după ce ar fi plecat de acasă

Copilașii de cinci luni și patru ani au fost înmormântați sub privirile răvășite de durere, ale familiei, dar și ale întregii localități.

Maia și David au fost conduși pe ultimul drum

Minorii au fost puși în sicrie albe și îngropați în același mormânt, așa cum mama lor și apropiații au decis. Pe ultimul lor drum, cei mici au fost conduși de o mulțime de oameni, șocați de modul tragic în care și-au găsit sfârșitul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat de 75 de ani a fost omorât pe o trecere de pietoni. Care a fost scuza șoferului autoutilitarei

Cu doar câteva zile în urmă, tatăl sinucigaș i-a luat de acasă, apoi i-a dus pe un dic de pe Siret. Acolo Marian a recurs la un gest necugetat. Individul i-a aruncat pe aceștia în apă și au fost găsiți câteva minute mai târziu de scafandrii, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ei.

inmormantare-bacau-copii-inecati

Maia și David au fost conduși pe ultimul drum.

[Sursa foto: Captură Video]

Autoritățile l-au căutat zile întregi pe Marian. Bărbatul nu a fost găsit imediat după ce a recurs la gestul extrem. Scafandrii l-au găsit pe criminal, de curând, tot în apa Siretului. Omul a recurs la acest gest, la doar câteva zile după cazul din Timișoara unde o mamă s-a omorât alături de cei doi copii.

Citeste si: Alex a murit într-un grav accident rutier. El se pregătea să devină tată pentru a cincea oară

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Marian a fost găsit înecat și se pare că bărbatul a decis să-și ia și el viața, așa cum de altfel își amenințase în repetate rânduri soția ca va face. Trupul său a fost dus la medicina legală, acolo unde urmează să fie efectuată necropsia.

Bărbatul va fi condus pe ultimul său drum sâmbătă, atunci când nu va avea parte de o slujbă religioasă, căci și-a luat viața.

Citeste si: Tatăl care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti din Bacău a fost găsit. Bărbatul era dispărut de trei zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si