Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Cu politia la inmormantare! Asa si-au condus raposatul pe ultimul drum cei din clanul Carpaci! Sa nu credeti ca de la funeralii a fost saltat Ionelas Carpaci, dat in urmarire internationala, dupa condamnarea de 7 ani. Faptul ca rudele au blocat tot traficul cu tirurile mortuare i-a scos pe oamenii legii la dirijat.

Cu cateva minute inaintea balamucului, romii jeleau la capataiul defunctului, in palatul incapator.

"Este o inmormantare foarte mare, este festiva, deci, Dumnezeu sa binecucvantezxe familia, condoleante, si ne pare rau, ca a fost un om bun."

Cat timp manelistii cantau sfasietor langa tabloul raposatului, tirurile erau imbracate cu coroane inalte cat etajul unei vile.

Stefan Stancu isi doarme somnul de veci asa cum a trait: pe picior mare. Verisorul lui Ionelas Carpaci se odihneste intr-un sicriu facut pe comanda, din lemn masiv si placat cu tablouri in miniatura, care imita picturile lui Leonardo da Vinci. Colturile cosciugului, manerele si statuetele sculptate sunt trase-n aur.
Si pretul e pe masura rangului: 10 mii de euro.

Muritorii de rand s-au uitat cu jind la el.

"E frumos, doar ca nu i-au bagat aer conditionat, d-asta sunt cel mai necajita"

"Pentru ei este o fala. Sa se vada. Sa vada lumea"


Si este verisorul primar al lui Ionelas Carpaci.

Degeaba au sperat politistii ca cel mai avut rom din tara isi va face aparitia.
La doua zile dupa ce a primit condamnarea definitiva, liderul clanului e tot de negasit. Cel mai probabil, inca se mai bucura de dulcea libertate prin Germania, tara al carei cetatean a devenit. Pe langa anii de inchisoare pe care-i are de ispasit, Ionelas Carpaci are de dat statului bani "fara numar": 1.5 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si