La intrarea în cimitir, sute de fani au aşteptat dincolo de un cordon al poliţiei.

Fotbalistul Diego Maradona a pierdut lupta cu viața

Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani. Joi, mii de oameni i-au adus un ultim omagiu fostului fotbalist la palatul prezidenţial din Buenos Aires, Casa Rosada. Timp de mai multe ore, fanii s-au perindat prin faţa sicriului cu trupul neînsufleţit al lui Diego Maradona.

Omagierea de la Casa Rosada s-a încheiat neaşteptat, mai devreme decât era programat, din cauza unor incidente în afara palatului, mai mulţi fani pătrunzând în curte şi în apropierea Casa Rosada înregistrându-se ciocniri între fani şi forţele de ordine. Cortegiul funerar a parcurs drumul către cimitir în mai mult de o oră, salutat pe parcurs de argentinienii ieşiţi în stradă pentru a-şi omagia idolul.

„Simt multă tristețe. Lucram cu Santiago Cafiero (n.r. – șeful Statului Major) când mi-au spus. Nu-mi vine să cred. Sunt devastat. Este cea mai proastă veste pe care o poate primi un fan al lui Argentinos Juniors. Îl iubim. Încercăm să vorbim cu familia. Vom vedea. Multă tristețe”, a spus președintele Argentinei.

La scurt timp după operația pe creier, cel considerat de foarte mulți experți drept cel mai mare fotbalist din toate timpurile apărea într-o fotografie publicată de doctorul Leopoldo Luque, cel care a condus intervenția la care a fost supus Maradona.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”- wowbiz.ro

Presa internațională a fost lovită ca de o bombă de vestea că cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, Diego Armando Maradona, a murit la doar 60 de ani.

Marile publicații ale lumii au acordat spații largi veștii că cel mai mare fotbalist a plecat la Dumnezeu.

înmormântare fotbalist maradona
Diego Maradona - înmormântare.[Sursa foto: google]

Citeste si: Reacția lui Gică Hagi după decesul lui Diego Maradona: „Pentru mine, Diego a fost unic!”

Citeste si: Veste șoc. A murit Diego Armando Maradona

Maradona a fost înmormântat alături de părinţii săi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si