Close sidebar
Close sidebar

Inmormantarea lui Ioan Gyuri Pascu. Elena Carstea: "Nu mai are rost sa cautam vinovati, Gyuri a murit. Nu mai e"

3 apeluri disperate catre 112 s-au dat în noaptea fatidică pentru Ioan Gyuri Pascu. Cum se face că salvarea a venit abia după aproximativ jumătate de oră şi unde s-a pierdut atît timp preţios nimeni nu poate spune încă. Marea întrebare rămîne, dacă interevenţia ar fi fost promptă, oare astăzi îndrăgitul artist ar mai fi fost aplaudat pt ultima oară? ##VIDEO26671##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Sute de oameni au venit astazi in Cimitirul Evanghelic din Agnita pentru a-si lua ramas bun de la  Ioan Gyuri Pascu. Alaturi de familie si prieteni au fost prezenti si colegii din trupa Divertis, iar sluba a  fost oficiata de un sobor de patru preoti.  

Cei care au venit sa-si ia ramas bun de la Gyuri l-au aplaudat indelung.

Elena Carstea: Suntem tristi. Din pacate scena romaneasca a mai pierdut un om bun.

- Un om minunat. A locuit cu noi aici in bloc, copii au copilarit cu el. Ii spuneam baiatul cu chitara, foarte bun si cuminte, cu cantece, cu glume, seara stateam pana tarziu. Venea cu chitara si ii incanta pe oameni, ne parte foarte rau de Gyuri. Foarte, foarte rau ne pare.

Ioan Jurca: Noi ne-am mandrit cu el.
Ne-a fost drag noua si stiam ca pe unde merge vorbeste despre Agnita, despre oamenii din Agnita.


Elena Carstea: singura mea opinie pe care mi-am format-o de fapt ar fi trebuit sa fie o electrocardiograma facuta. Nu stiu motivele, nu stiu cum, din ce cauza si cine, e usor sa arunci cu piatra, dar trebuie vazut. Nu ajuta pe nimeni pe nimeni sa facem...pe cine mai ajuta? Ca Gyuri tot a murit si nu mai e.


In timp ce prietenilor nu le vine sa creada ca Gyuri nu mai este printre noi, filmul evenimentelor din noaptea mortii iau o intorsatura incredibila.Orele la care au fost date apelurile catre numarul de urgenta 112, au facut ca oamenii legii sa adune probe de la toate institutiile care au fost implicate in interventia din noaptea tragediei.

Inca de la primele ore ale diminetii procurorii au descins la Serviciul de Ambulanta din capitala pentru a ridica probe in cazul mortii artistului Ioan Gyuri Pascu.


"In urma cautarilor efectuate  in baza de date a Centrului Unic pentru Apeluri de Urgenta 112 Bucuresti, au fost identificate trei apeluri referitoare la evenimentul descris de dumneavoastra, si petrecut in data de 26 septembrie anul curent, la orele 03:23, 04:42 si 04:53."



In urma apelului de la 03:23 ambulanta soseste la adresa lui Ioan Gyuri Pascu si i se administreaza acestuia un diazepam.


Ceea ce urmeaza este si mai grav. Dupa o ora si 20 de minute sotia artistului suna din nou la 112. Apelul este preluat de serviciul de ambulanta, dar nici dupa 10 minute echipajul nu ajunge. Disperata, femeia revine cu un telefon si este redirectionata la celalalt serviciu, Smurd care ajunge in 10 minute.Dupa inca 5 minute ajunge si ambulanta, practic dupa 26 de minute. Adica aproape jumatate de ora in care poate i-ar fi putut fi salvata viata,

Abia in al 13-lea ceas, cand Ioan gyuri Pascu este inmormantat, cei de la ambulanta recunosc ca s-a depasit timpul de interventie prevazut de lege


COMUNICAT
Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov


"Conducerea SABIF a decis sa analizeze modul în care Ambulanta tip C2 a ajuns la caz, desi a fost alertata mai devreme decât ambulantele SMURD."

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI