Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Inna, cerută în căsătorie de Deliric. Cum arată inelul de logodnă

INNA a fost cerută în căsătorie. Vedeta și-a surprins fanii cu ultimele poze de pe rețelele de sociaIizare în care se mândrește cu inelul primit de la iubitul său, rapperul Deliric

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Inna a anunțat marți pe rețelele de socializare că fost cerută în căsătorie de iubitul ei, rapperul Deliric. Cântăreața a postat mai multe poze în care pune în evidență inelul strălucitor, dar și o fotografie alături de logodnicul său.

Inna și Deliric sunt împreună de mai bine de doi ani

„Ceeee?', a scris artista în dreptul fotografiei în care apare îmbrăcată într-un costum de baie alb, arătându-și inelul cu diamant primit de la iubit.

Citește și: Detalii despre sarcina lui Theo Rose. Care este comportamentul lui Anghel Damian

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi se află în vacanța în Insula Gozo din Malta. 

Citește și: Inna este în doliu! Artista are parte de un sfârșit de an cumplit: „Dumnezeu să o ierte! Nu te vom uita niciodată!”

Inna și Deliric sunt împreună de mai bine de doi ani.

Cei doi artiști sunt discreți și își țin relația departe de ochii curioșilor, dar au și momente în care se afișează împreună. Astfel, cei doi au împărtășit momentul logodnei și cu fanii lor.

Ce vedete i-au felicitat

Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii artistei care au lasat sute de comentarii pe profilul acesteia. Printre cei care i-au felicitat pe cei doi cântăreți se numără și vedete precum Andra Gogan, Antonia sau Amalia Năstase.

Citește și: Inna, primul artist român pe coloana sonoră Need For Speed! Ce piesă a intrat în playlist-ul celui mai tare joc cu mașini din lume?

Inna este una dintre cele mai bogate vedete din țara noastră. Suma fabuloasă a averii sale se ridică la 20 de milioane de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI