Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Specialiștii recomandă ca ședințele de înot să înceapă de la 6 luni

„Suntem la un bazin de înot din Otopeni și așa cum puteți să vedeți în imagini cei mici se distrează pe cinste. Alături de mine este Alexandra Constantin, instructor de înot. Ce exerciții fac cei mici aici în apă?”

Alexandra Constantin, instructor de înot:  „Am decis să începem cu puțină joacă astăzi, deoarece a fost „Săptămâna Altfel” și copiii au fost foarte foarte entuziasmați de joacă. Aici îl avem pe Gabriel care are 10 luni. De fiecare dată începem cu jucării și cu jocuri, iar aici îl avem pe Luca care are 4 ani și acum este asul săriturilor. Și Noel care are 8 ani și abia așteaptă să înoate.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „De la ce vârstă este indicat să-i aducem pe cei mici la bazin?”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alexandra Constantin, instructor de înot:  „Îi așteptăm începând cu vârsta de 6 luni. Noi începem cu educația acvatică, iar mai apoi învățăm să înoate, bineînțeles după ce îi adaptăm corespunzător cu mediul acvatic.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Este recomandat ca cei mici să vină chiar și atunci când este frig afară la bazin?”

Alexandra Constantin, instructor de înot:  Sunt părinți care cumva se îngrijorează și se tem că dacă îi țin prea mult în apă și îi scot afară se pot îmbolnăvi.

Dragi părinți, înotăm vara, iarna, înotăm absolut tot timpul. Este recomandat să aduceți copiii în perioada rece la bazin. De ce? Pentru că ajută sistemul imunitar și nu mai răcesc. În plus, dacă se îmbolnăvesc își revin mult mai repede. Noi trebuie doar să fim puțin atenți în momentul în care îi scoatem afară.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si