Close sidebar
Close sidebar

Inregistrarea primului apel facut la 112 dupa accidentul lui Condrea: "Nu mai misca, e in sant, decedat. Nu mai e nimic din masina asta"

La mai bine de o lună, de la cea mai misterioasă moarte din ultimii ani, ies la iveală noi informaţii legate de accidentul cumplit, în care şi-a pierdut viaţa patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Înregistrarea primului apel făcut la 112, imediat după ce maşina s-a izbit de copac, a fost dată publicităţii. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. ##VIDEO9041##

,


DISTRIBUIE
acest articol

La nici cateva minute dupa impactul fatal din zona Corbeanca, martorii prezenti la locul accidentului au incercat sa ia legatura cu autoritatile. Gabriela Pelin, o femeie care se afla pur intamplator prin imprejurimi, a fost prima care a apelat serviciul de urgenta.

Ce urgenta aveti?

Buna ziua, un super accident aici, la Corbeanca, spre Buftea! Corbeanca?
Da...a murit, mai, nu mai misca!
Cel fel de accident? Un pieton, sau ce?
A intrat intr-un copac. A intrat intr-un copac cu masina si s-a facut praf


Intr-o incercare disperata de a descrie imaginile de groaza de la locul accidentului, martora se balbaie la telefon. Nici nu mai aude intrebarile operatoarei de la celalat capat al firului.

Nu mai misca...of! nu mai misca! Cum va numiti dumneavoastra, doamna? Nici nu sunt in trafic, uitati-l! Nu inchideti doamna! Dar nu poti sa-l atingi! Nu poti sa-l atingi, ca este....

mai e cineva?

Mai e cineva? Doamna..? Mai e cineva in masina? Corbeanca unde mai exact? Exact la calea ferata, aici, spre Buftea! Calea ferata...spre Buftea!

In timp ce martora era traumatizata de scenele socante la care asista, cei de la celalat capat al firului incercau sa afle cu exactitate zona in care s-a produs accidentul.

ALO! Alo...buna ziua! Buna ziua! Sunt persoane incarcerate, doamna, acolo?  Da, este decedata, dar nici nu se poate scoate de acolo, se vede de aici! Doamna, este in masina, e blocata masina, asta va intreb?
Este in sant masina, este un sfert din masina, nu mai e nimic din masina asta! Persoane in masina sunt? Da, este in afara masinii, in sant, decedata!


La un moment dat, femeii i s-a facut legatura si la celelate autoritati compentente, pentru a furniza toate informatiile necesare. Insa ea era mult prea bulversata de ceea ce vazuse, asa ca a cedat telefonul unui politist care ajunsese intre timp la locul accidnetului.


Este barbat, femeie, ce varsta are! Este barbat, nu stiu, ca e cu fata in jos! Nu stiu... Este constient, respira? Vorbiti cu domnul politisit. Ia dati-mi-l!  Alo, sarumana, de la IPJ ilfov, agent principal. Este o persoana decedata...  Ia spuneti, cam ce varsta are?  a..nu putem sa ne dam seama ca este intors cu spatele, deci nu e miscat, nu e modificat

In timp ce politistul vorbea, femeia a strigat numele decedatului astfel incat sa fie auzit si la celalat capat al firului.


E persoana decedata! Condrea Dan Alexandru!  Dar a suferit un accident sau...? da! E in '75, deci 41 de ani. Am inteles! Condrea Dan Alexandru!

La doua zile dupa teribilul accident, aceiasi femeie, Gabriela Pelin, povestea cum s-a intamplat accidentul.

Aceasta inregistrare audio pare sa spulbere orice indoiala legata de identitatea victimei. Cu atat mai mult cu cat speculatii privind acest fapt au inceput inca din primele momente de dupa accident. Dan Condrea a murit intr-un accident de masina pe data de 22 mai, in plin scandal legat de dezvaluirile privind dezinfectantii diluati.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI