Familia și apropiații lui Călin Doboș trec prin clipe de durere. „Chirurgul vedetelor” a fost condus pe ultimul său drum de toți cei dragi, dar și de vedete operate de el. Multe femei celebre din țară au fost prezente la biserica unde a avut loc slujba de înmormântare, conform spynews.ro.

Citește si: O altă tragedie a avut loc pe o stradă din Neamț. Două persoane au murit

Călin Doboș a murit la vârsta de 48 de ani, într-un tragic accident rutier pe Podul Basarab. Esteticianul vedetelor avea o carieră înfloritoare, o familie împlinită și un fiu în vârstă de 19 ani.

Cadrul medical și-a dat ultima suflare pe data de 26 octombrie într-un accident grav. El se afla pe Podul Basarab, iar în jurul orei 12.30 a avut loc impactul violent care i-a fost fatal.

Martorii au transmis că medicul se afla pe scuter, conducea cu viteză și haotic. La fața locului s-au prezentat cadre medicale care au încercat în zadar să-i salveze viața. Impactul a fost mult prea violent și s-a constatat decesul esteticianului.

Înmormântarea medicului Călin Doboș

În urmă cu doar câteva momente a avut loc înmormântarea celebrului estetician al vedetelor Călin Doboș. Printre clientele lui s-au numărat foarte multe vedete din showbiz-ul românesc, precum Bianca Drăgușanu, Elena Ionescu, Cristina Spătar, Andreea Tonciu, Raluca Podea, Nicoleta Luciu, Răzvan Ciobanu și lista poate continua cu ușurință.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Accident rutier pe DN 11. Trei persoane au fost transportate la spital

În cadrul ceremoniei de înmormântare au fost prezenți membrii familiei, prietenii, dar și anumite vedete pe care Călin Doboș le-a înfrumusețat de-a lungul timpului.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1693/20263738/1/inmormantare-medic.jpg

Citește si: Un adolescent beat și cu o mașină furată a comis un accident

Printre vedetele din showbiz prezente la înmormântarea „chirurgului vedetelor” au fost prezente și Bianca Drăgușanu alături de Vica Blochina. Bianca Drăgușanu a avut o prietenie strânsă cu Călin Doboș, iar blondina este devastată de durere. Atât Bianca Drăgușanu, cât și Vica Blochina au fost vizibil îndurerate de moartea esteticianului.

Citește si: Primele imagini de la înmormântarea medicului Călin Doboș. Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu și ce mesaj a transmis

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si