Close sidebar
Close sidebar

Însărcinată la 13 ani, iar tatăl copilului are 10 ani: „Nu au buletin, dar vor să fie părinți și spun tuturor că sunt căsătoriți”

O fetiță în vârstă de 13 ani a rămas însărcinată, iar partenerul ei este un băiat, în vârstă de 10 ani.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cuplul învață la școli diferite, în Siberia, însă se știu de cand erau mai mici. Fata dorește să ducă sarcina la termen și să oprească copilul. Adolescenta se bucură de tot sprijinul familiei, conform publicației locale.

Citeste si: Imagini impresionante cu haita de câini Husky care salvează o pisică de doar trei săptămâni

Însărcinată la 13 ani, iar tatăl copilului are 10 ani: „Nu au buletin, dar vor să fie părinți și spun tuturor că sunt căsătoriți”

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Autorităție au declarat că statul le va oferi servicii medicale gratuite, inclusiv consiliere psihologică.

În prezent, nu se știu foarte informații despre identitatea băiatului care a lăsat-o însărcinată pe copilă, dar cei doi s-au trecut „căsătoriți” pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nicolai Skorobogatov, medic pediatru, nu pare convins că un băiatul de doar 10 ani ar putea fi tatăl biologic al bebelușului.

Citeste si: Crucea de la marginea drumului. Vezi ce l-a ucis pe Codruț, tânărul român

„Teoretic, este posibil. Totuși, nu sunt convins că povestea este adevărată. Băiatul ar putea fi obligat sau păcălit să creadă că a lăsat-o însărcinată pe copilă, în timp ce adevăratul tată să se ascundă.

Evident, adevărul se poate afla foarte ușor, cu un simplu test”, a declarat medicul pentru KRSK.

Citeste si: Primele semne ale cancerului de col uterin: Mergi de urgență la medic dacă ai aceste simptome!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI