Ironia sortii face ca intreaga ceremonie de investire a noii administratii a Capitalei sa se desfasoare pe scena unui teatru de copii. O intreaga strada s-a blocat pentru noua echipa care va conduce destinele capitalei in urmatorii 4 ani. Nu a lipsit nici covorul rosu.

Lucrurile trebuiau sa inceapa cu o solemnitate demna de importanta momentului.

Doamna primar a facut apel la spiritul de echipa dorindu-si sa paseasca cu dreptul in noua functie.

„Imi exprim convingerea ca indiferent de ce formatiune politica reprezentam vom deveni o echipa”, a declarat Gabriela Firea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doar ca scenariul de pe scena nu a iesit. Scandalul a inceput de la primul punct de pe ordinea de zi: constitutirea comisiei de validare a consiliului general al primariei. Reprezentantul PMP, Robert Turcescu, a fost suparat ca nu a intrunit numarul de voturi necesar pentru a fi membru in comisie.

Cum majoritatea decide, iar PSD si ALDE au un numar suficient pentru a-si asigura linistea, Robert Turcescu a ramas pe dinanfara.

„Mi s-ar parea corect democratic, echitabil ca fiecare partid din cele 5 care sunt reprezentate in consiliul general sa aiba un membru in aceatsa comisie de validare”, a declarat Robert Turcescu.

Evident, zambetul de pe fata noului primar s-a transformat in incrancenare.

De maine, Gabriela Firea isi va lua in primire biroul de la Primarie. Ramane de vazut cum va reusi sa se inteleaga cu ai sai consilieri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si