Close sidebar
Close sidebar

Înșelate prin metoda ”covorul”. Două bătrâne din Gherla au rămas fără economii în urma unei înșelătorii

Două bătrâne din Gherla au fost păcălite de un bărbat care le-a păcălit că le vinde covoare ieftine. Individul le-a furat din casă toate economiile.

Diana Bostan,

Bătrână jefuită


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O nouă înșelătorie face victime printre bătrâni, după ce au primit în casă un individ care le-a promis covoare și electrocasnice mai ieftine.

Citește și: Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune, fals în înscrieri sub semnătură privată și uz de fals

Două femei din Gherla au rămas fără economiile de-o viață

Individul este un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Mureș. Acesta a venit la Cluj, acolo unde a mers prin mai multe comune cu scopul de a face bani.

Citește și: Percheziții de ultim moment: persoane acuzate că ar fi cerut 20.000 de euro pentru a rezolva problemele prin ritualuri de vrăjitorie

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acesta a fost primit în casă de o bătrână în vârstă de 85 de ani, din Gherla, cu scopul de-ai prezenta mai multe ustensile de uz casnic. Într-o clipă de neatenție, individul a furat suma de 4000 de lei, reprezentând toate economiile femeii.

Bărbatul a folosit aceeași metodă și două zile mai târziu

Individul a procedat la fel și-n cazul unei femei în vârstă de 84 de ani, reușind să sustragă din casa acesteia suma de 3000 de lei, dar și cardul bancar.

Citește și: Percheziții domiciliare în Oravița, la persoane bănuite de furt calificat. Opt persoane, duse la audieri

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Individul a fost arestat pentru 30 de zile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI