O femeie de 79 de ani a căzut în plasa unor escroci pe internet!

Câți bani le-a dat femeia celor trei indivizi?

În cele din urmă, aceasta le-a dăruit nu mai puțin de 100.000 de lire sterline celor trei indivizi de care se ”îndrăgostise”.

Când a auzit cele întâmplate, soțul ei în vârstă de 83 de ani a rămas șocat. El s-a supărat foarte tare, având în vedere că Emily a cheltuit practic toată agoniseala lor de ani de zile.

Pe lângă faptul că le-a dat bani din contul lor bancar, Joe a dezvăluit că Emily a luat și împrumuturi, și-a vândut Mercedes-ul și și-a amanetat bijuteriile pentru a trimite bani bărbaților pe care niciodată nu i-a văzut în persoană, scrie  Mirror.

Imagine reprezentativă pentru navigarea pe internet.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cine este instructorul de înot de la CS Dinamo care ar fi agresat o fetiță de 7 ani? Totul ar fi avut loc la bazinul de înot

Soțul femeii, supărat pentru cele întâmplate

Chiar și după cele întâmplate, femeia nu consideră că a fost victima unei înșelăciuni, deși se crede că de mai mulți ani ea ar fi început să ofere bani necunoscuților de pe Facebook. Soțul lui Emily a dezvăluit că prima înșelătorie a început în anul 2017, iar banii erau trimiși prin transferuri bancare, carduri cadou și prin conturi Bitcoin.

”Am făcut absolut totul pentru a o convinge că acestea sunt escrocherii, spunându-i că oamenii nu sunt reali, dar totul fără rezultat.

Pur și simplu pare că nu vede asta și continuă în felul ei”, a mărturisit bărbatul, conform sursei citate mai sus.

Bătrână păcălită internet

Imagine reprezentativă pentru un bătrân.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Alexandru Rafila, declarații despre impozitarea concediilor medicale: ,,Nu este vorba de niciun impozit suplimentar, ca să lămurim lucrurile de la început!"

Din fericire, angajații băncii au fost de acord să lea dea înapoi celor doi soți peste 46.000 de euro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si