Ani Drăghici, inspector pentru programe comunitare şi integrare europeană în cadrul Inspectoratului Şcolar Dolj, a postat recent pe pagina sa de socializare următorul mesaj: „Atunci când javrele latră despre tine... Aminteşte-le că le-ai dat să mănânce“. Mesajul a fost însoţit şi de un semn obscen: o mână cu degetul mijlociu ridicat. Protagonista postării cu semne obscene de pe Facebook a stârnit, culmea, un val de aplauze din partea profesorilor (vezi foto mai jos).

Citeste si: Premierul Ludovic Orban, huiduit în timpul unui discurs. "Mincinoșii, trădătorii!"

Postarea a strâns câteva zeci de aprecieri, iar mai mulţi profesori nu au ezitat să şi comenteze. "Corect!... Bravo!... Yes, boss!". Ani Drăghici a şters, însă, postarea când a văzut că există şi voci care dezaprobă un astfel de comportament venit din partea unui dascăl. "Dragii mei, voi cei care mă cunoasteţi de ani şi ani, ştiţi bine că nu mă caracterizează asemenea fapte, gesturi sau cuvinte. Probitatea mea profesională, demonstrată de-a lungul întregii cariere, îmi este acum ştirbită de alte persoane, rău-voitoare, care nu au nimic de-a face cu actul de învăţământ sau cu moralitatea. Vă asigur că sunt aceeaşi persoană pe care aţi cunoscut-o, fidelă familiei şi educaţiei de peste 35 de ani. Sunt victima unei campanii de defăimare pe plan personal şi profesional, campanie ale cărei subterfugii nu doresc să le comentez", a scris Ani Drăghici pe Facebook.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Contextul în care inspectorul școlar a postat mesajul nedemn pentru un cadru didactic a fost acela al apariției unui articol în presa locală în care se spunea cum câştigă Ani Drăghici bani din 14 surse. Inspectorul şcolar Ani Drăghici a fost şi preşedinta centrului de evaluare unde s-au înregistrat cele mai grave erori în privinţa notelor obţinute de elevi, potrivit Adevarul.ro.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si