”Ştiu că liniştea şi încrederea populaţiei au fost zdruncinate, motiv pentru care vreau să transmit că Timişoara este un oraş sigur .”, a transmis acesta.

Chestorul de Poliţie Alin Petecel a susținut o conferință de presă

Acesta susține că făptașul a fost prins și datorită unei bune comunicări între cetățeni și agenții de poliție.

Citește și: VIDEO- O bandă de hoți a terorizat un cartier din Constanța. Tâlharii fură tot ce le iese în cale

Victimele și agresorul se cunoșteau, locuind în același bloc.

Citește și: Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timișoara ar fi fost acasă la părinți după ce a comis ororile. Unde se ascundea individul? „Totul a fost cu premeditare”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În acelaşi context vreau să fac câteva precizări. Victimele şi autorul se cunoşteau, de fapt confirm ceea ce dumneaoastră aţi scris.Au locuit o bună perioadă de timp în acelaşi imobil şi cred că acesta a fost şi motivul uşurinţei cu care uşa a fost deschisă,  negândindu-se ca va urma. Dar aşa cum am precizat, am demonstrat împreună că trăim într-un oraş sigur şi rog pe toată lumea să aibă încredere în noi.

Este o armată care îşi face datoria- chestor de Poliţie Alin Petecel, Inspector-şef al IPJ Timiş”, a mai declarat Petecel.

Bărbatul nu avea antecedente penale

Petecel a ținut să menționeze faptul că în doar 24 de ore, criminalul a fost identificat și capturat.

Citește și: Fata care a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova a sunat la 112 înainte de atac

Bărbatul și-a recunoscut vina în fața polițiștilor, susținând că știa că femeia va avea bani în casă după ce încasase întreținerea imobilului.

Citește și: Mama lui Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a reacționat: ”Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu"

Acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si