Complicele presupușilor criminali ai lui Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu, a primit sentința. Ce pedeapsă va trebui să ispășeacă complicele Ilie Sitariu?

Pedeapsa complicelui la crimă: trei ani de închisoare cu suspendare

Ilie Sitariu, bărbatul considerat suspectul celor trei criminali ai lui Adrian Kreiner, a primit sentința.

Judecătorii și-au pronunțat decizia cu privire la implicarea lui Ilie Sitariu în odioasa crimă de la Sibiu.

Ilie Sitariu va trebui să ispășească o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare.

Mai mult decât atât, judecătorii au decis ca complicele să presteze o sută zece zile de muncă în folosul comunității, oferindu-i două locații. Astfel, inculpatul poate îndeplini pedeapsa dată de judecători în cadrul Primăriei din Timișoara sau în cadrul societății Piețe SA Timișoara, relatează antena3.ro.

Din pedeapsa primită de Ilie Sitariu, autoritățile se pare că au decis să scadă zilele pe care acesta le-a petrecut în ares preventiv. Ilie Sitariu a petrecut în spatele gratiilor perioada cuprinsă între 16 noiembrie 2023 și 19 martie 2024.

Potrivit sursei citate anterior, Ilie Sitariu poate contesta sentința primită din partea judecătorilor în termen de zece zile de la comunicare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Laurențiu Lăcătușu, bărbatul confundat cu unul dintre criminalii lui Kreiner, face declarații șocante:" Vreau să mi se facă dreptate, să pot să am de lucru"

adrian kreiner

Adrian Kreiner

[Sursa foto: Facebook]

Adrian Kreiner, ucis cu bestialitate. Unul dintre presupușii criminali se află în stare de libertate

Adrian Kreiner a fost ucis cu bestialitate în propria casă, în luna noiembrie a anului trecut.

Trei bărbați au intrat în casa afaceristului, au furat mai multe obiecte prețioase și l-au torturat până la moarte pe bărbat. 

Adrian Kreiner s-a stins din viață pe patul de spital, câteva zile mai târziu de la tragedie.

Ceei trei suspecți în cazul uciderii lui Kreiner au fugit din țară după comiterea infracțiunii. Aceștia se pare că au fost ajutați de Ilie Sitariu, care i-ar fi găzduit timp de mai multe zile până la comiterea incidentului șocant.

criminali kreiner

Presupușii criminali ai lui AAdrian Kreiner

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Doi dintre presupușii criminali, Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu, au fost reținuți de autorități în străinătate. Ulterior, cei doi au fost extrădați în România.

Cel de-al treilea presupus criminal, Zuleam Costinel Costin, nu a fost găsit de autorități.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si