Milionarul Andrew Tate a ajuns marţi, singur, în fața instanței, unde judecătorii au avut de decis dacă îl plasează în control judiciar pe cauțiune sau arest la domiciliu. Fratele său, Tristan Tate, este programat pe data de 15 martie, transmit apărătorii celor doi. 

Tristan Tate va afla decizia instanței mâine

În cazul lui Andrew Tate, Tribunalul București a decis să respingă cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a controlului judiciar pe cauțiune.

Citește și: Andrew Tate, o nouă postare controversată după ce judecătorii au decis ca aceștia să rămână în arest

"Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauțiune formulata de inculpatul TEA ca inadmisibila in principiu. Cu drept de contestație in 48 h de la comunicare.", este decizia Tribunalului București.

Citește și: Criminalul din Bascov a primit închisoare pe viață. Bărbatul și-a ucis părinții, sora, fratele și nepoata

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Frații Tate și cele două complice, Georgiana Naghel şi fosta polițistă Alexandra-Luana Radu, sunt în Arestul Central al Poliției Capitalei, unde vor rămâne până pe 29 martie.

Acuzați de trafic de persoane și viol

Cobra și Tristan Tate au fost reţinuţi de procurorii DNA după ce în data de 29 decembrie 2022 au avut loc cinci percheziţii, în Capitală şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor.

Citește și: Verdict în cazul Fraților Tate. Aceștia rămân în arest preventiv, decizia Curții de Apel București fiind definitivă

Frații Tate sunt anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. În același dosar au fost reținute și două românce, care ar fi lucrat cu cei doi.

Mai apoi, la începutul lunii ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care cei doi frați controversați sunt cercetaţi. 

Citește și: Stenograme din dosarul fraților Tate. Cei doi au cerut fetelor să își retragă plângerile și au încercat să îi atragă pe George Simion și Diana Șoșoacă de partea lor

Frații milionari sunt acuzați că foloseau metoda „lover boy” pentru a atrage fete care erau folosite în producția de filme pentru adulți

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si