Mesaj alarmant de la INSP

Într-un comunicat postat pe site-ul INSP, autorităţile sanitare roagă populaţia să respecte măsurile de bază de protecţie sanitară, "acestea fiind singurele instrumente cu care putem preveni transmiterea virusului SARS-CoV-2 şi îmbolnăvirea cu COVID-19".

Citeste si: Programul "Noua Casă", adoptat de Guvern prin OUG, aduce schimbări majore pentru cei care vor să-și cumpere o locuință

"Reluarea activităţilor şi evoluţia favorabilă a situaţiei numărului infectărilor sunt strâns legate de comportamentul fiecărui individ. Recomandăm informarea din surse oficiale şi adoptarea unui comportament responsabil", precizează institutul în comunicatul intitulat "INSP trage un semnal de alarmă cu privire la evoluţia epidemiei de COVID-19".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Peste 1.000 de morți de coronavirus în SUA, în 24 de ore

GCS a anunţat miercuri, în ultima raportare, 1.030 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 40.163.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Citeste si: Masca devine obligatorie pe stradă în capitala celei mai lovite țări de COVID-19

Medic român renumit: „Vom muri pe capete, din cauza incoştienţei”

Unul dintre medicii aflați în prima linie în lupta împotriva virusului îndeamnă populația să respecte măsurile de precauție.

„Vom muri pe capete, din cauza incoştienţei. Doar voi ne puteţi ajuta! Fiţi responsabil. Masca, distanţare şi spălatul riguros al mâinilor. Încercăm să limitam şi noi ceva?!”, este mesajul medicului de la spitalul din Carei, citat de Presa SM. În urmă cu câteva săptămâni, medicul atrăgea atenția că ne aflăm în pragul valului doi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si