Zeci de jandarmi, politisti, voluntari, dar si pompieri cu o barca pneumatica l-au cautat in ultimele zile pe barbat, cunoscut instrumentist in zona Buzaului, care a fost dat disparut de catre familie, iar Politia i-a gasit autoturismul in care erau telefonul mobil si un billet de adio.

Oamenii au luat la pas padurea din zona aflata in apropiere de locul in care anchetatorii au gasit autoturismul buzoianului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, miercuri, la orele pranzului, a fost solicitat sprijinul pompierilor buzoieni si apoi al scafandrilor din Bucuresti care au intervenit cu barci pneumatice pe lacul de acumulare de la Siriu, in cautarea trupului barbatului.

Nicolae Barbu, instrumentist intr-o formatie din judetul Buzau, este disparut de acasa de sambata. Familia sa a anuntat Politia, iar in urma cautarilor anchetatorii au gasit masina cu care barbatul a plecat sambata de la domiciliu.

In automobil, politistii au descoperit telefonul mobil al buzoianului, dar si un billet de adio in care ar scrie, potrivit unor surse, ca are probleme in familie si de aceea a decis sa si ia viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si