Un roman, care era cautat de politisti ca sa isi execute pedeapsa la care fusese condamnat, a fost ascuns timp de aproape un an de femeie careia reusise sa-i fure inima.

Italianca a facut multe sacrificii pentru ca barbatul sa nu fie gasit de autoritatile italiene, care, dupa lungi cercetari, l-au incatusat pe criminal.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Indragostita de un ucigas fugar, o italianca a decis sa-l tina ascuns pe proprietatea ei. Astfel, ea a construit un adapost subteran improvizat, un fel de beci, sub garaj, in care il tinea pe romanul de 42 de ani. Criminalul a locuit acolo timp de 10 luni, iar italianca il vizita des ca sa ii dea mancare si haine de schimb, scrie cancan.ro.

Romanul a fost arestat n cele din urma de carabinieri si a fost dus in arestul politiei pentru identificare. Cand au terminat procedurile, autoritatile italiene au descoperit ca romanul trebuia sa execute o pedeapsa de 11 ani de inchisoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si