Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Schei, Brașov, a fost ținut în casă de mama sa timp de două săptămâni după ce a murit. Vecinii au alertat autoritățile cu privire la caz, deoarece mirosul devenise insuportabil.

Mama bărbatului decedat are 90 de ani.

Citește și: Ce a spus atacatorul de la școala din Belgrad când a sunat la poliție/ ”Sunt Kosta Kecmanovic și am ucis mai mulți oameni!”

Cadavrul a stat două săptămâni în casa femeii, acoperit cu prosoape

Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile atunci când mirosul devenise insuportabil. Mirosul pregnant de cadavru l-au simțit de mai demult, dar vecinii femeii au ales să vorbească cu autoritățile abia atunci când nu au mai putut suporta.

Cadavrul a fost ținut în casa femeii timp de două săptămâni, iar aceasta l-a acoperit cu niște prosoape.

Bărbatul decedat lucrase anterior ca tehnician la un operator de televiziune prin cablu, dar a devenit dependent de alcool după ce s-a despărțit de soția sa în urmă cu câțiva ani. El suferea de ciroză, conform vecinilor săi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Portretul psihologic al atacatorului de la școala din Belgrad/ Psiholog: ”Este unul din principalii jucători de jocuri online cu conținut violent”

Mama sa rămăsese să aibă grijă de el, dar nu este clar de ce nu a anunțat pe nimeni când bărbatul a murit, potrivit  bizbrasov.ro

Un tată și-a ținut fiica de 25 de ani închisă și legată cu lanțuri

Un bărbat din Maramureș și-a ținut fiica de 25 de ani legată cu lanțuri, iar tânăra a ajuns în stare gravă la spital.

Tânăra a fost găsită într-o stare deplorabilă, cu un picior în stare de putrefacție. Aceasta a fost forțată să trăiască în  condiții inumane  în propria casă. Vecinii și primarul au avut un șoc atunci când au văzut că bărbatul circulă liber pe străzi. Din informațiile acestora, bărbatul suferă de afecțiuni psihice.

Autoritățile au fost informate de vecini, care au spus că din curtea bărbatului se simte un miros puternic.  

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  O mamă din secta penticostală, acuzată că și-a ucis fiul prin înfometare în perioada de lockdown

„Până s-a ajuns în situația în care fata să fie recuperată, taica-su a fost dus la Sighet, dar din nefericire, azi după masă l-am văzut plimbându-se pe  drum. Era chiar o intervenție făcută prea târziu. Adică fata avea risc de a murit la 25 de ani.

Taica-su e un om cu handicap. Îl știe toată lumea. Și mama ei a avut un handicap, mama ei a murit" a declarat Ioan Matieș, primarul comunei Mireșu Mare. 

Bărbatul a devenit agresiv și a refuzat să coopereze cu autoritățile.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si