Doi elevi din România au fost prinși în ultimele zile când încercau să plănuiască un atac sângeros asupra colegilor lor. Unul dintre ei a ascuns un cuțit în toaleta școlii, iar alt tânăr a venit la liceu cu un pistol.

Cu pistolul și cuțitul la școală. Doi elevi români au plănuit un atac sângeros

Polițiștii din Galați au fost sesizați ieri, 10 ianuarie 2024, de tatăl unui elev din Galați, că minorul, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Citește și: Tragedie în Alba Iulia. Un elev de 15 ani a decedat, după ce a căzut de la etajul patru al Liceului Militar

Astfel, miercuri, minorul a fost găsit pe raza Municipiului Galați și, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că băiatul a ascuns un cuțit în toaleta Școlii nr. 2, unde este elev. Inculpatul plănuia să se răzbune pe colegii săi, care voiau să-l denunțe profesorilor, scrie Gândul.

pistol

Elev din Vâlcea, prins la liceu cu un pistol de tip Airsoft

[Sursa foto: Pexels]

Ulterior, elevul de 14 ani a fost dus și internat la o unitate medicală de psihiatrie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În Vâlcea, un licean de 18 ani a venit la școală înarmat cu un pistol neletal, de tip Airsoft. Și în cazul acestuia, polițiștii au demarat o anchetă în vederea identificării sursei de proveniență a armei.

O elevă din Oradea și-a înjunghiat profesorul

Un alt caz asemănător s-a petrecut la Oradea, pe 27 noiembrie, când o elevă și-a înjunghiat profesorul pedagog. Totul ar fi pornit după ce eleva a fost prinsă de pedagog alături de iubitul ei, într-o seară, în căminul în care aceasta stătea.

Tânăra, elevă în clasa a X-a la Colegiul „Traian Vuia” din Oradea, a fost chemată în biroul directorului liceului, alături de părinți, de dirigintă, dar și de profesorul pedagog pe care l-a înjunghiat, pentru a da explicație cu privire la acea seară.

politia

Poliția Română

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: Bebelușul care a fost aruncat de mama lui din calea flăcărilor a încetat din viață. Copilul a căzut 12 metri în gol

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fata a mers la întâlnirea din biroul directorului cu un cuțit ascuns în haine, pe care l-ar fi adus de acasă. În timpul discuțiilor, eleva a sărit la pedagog și l-a înjunghiat în spate. Apoi, imediat după atacul șocant, tânăra a fugit, însă a fost prinsă în curtea unității de învățământ. 

Profesorul său a ajuns direct pe masa de operație după acest incident, fiind internat apoi la Terapie Intensivă.

La scurt timp aceasta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și a fost acuzată de tentativă de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si