CFR recomandă pasagerilor să se informeze cu privire la situația meteo înainte de călătorie și să ceară informații referitoare la eventualele întârzieri și modificări ce au loc în traficul feroviar, informații ce pot fi furnizate în toate stațiile din țară sau la numărul de telefon 021/9521. 

Citeste si: În Dâmbovița, două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a acroşat trei pietoni. Șapte persoane au fost rănite

De unde se pot obține informații despre circulația trenurilor

Informațiile despre mersul trenurilor se pot obține de la:

numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE

în aplicația TRENUL MEU, introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

pe site-ul pe  www.cfrcalatori.ro, la Mers Tren Trafic Intern.

la personalul din staţii.

Citeste si: VIDEO |Tentativă de suicid la stația de metrou Izvor. Mecanicul a reușit în ultimul timp să evite tragedia

Călătorii pot primi banii înapoi

CFR Călători a anunțat că cei care au bilete și doresc să renunțe la călătorie, pot primi, la cerere, banii înapoi pentru biletele achiziționate și neutilizate, fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă, potrivit Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. 

Citeste si: Turist căzut de pe ATV într-o zonă muntoasă din Băile Olăneşti, salvat de salvamontişti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si