Totuși, nu trebuie să uităm faptul că IA( Inteligența Artificială) este prezentă la nivel mondial în foarte multe industrii de ceva timp. Abia recent aceasta a devenit accesibil, mai mult sau mai puțin publicului larg. Pe scurt, efectele acesteia pot fi văzute în anumite domenii.

Citește și: Experiențele disponibile într-o sală de jocuri virtuală. De la pariuri live, până la Baccarat!

Astfel, chiar și atunci când jucăm la cazinouri putem avea de-a face cu IA. Având în vedere ultimele legi promulgate privind jocurile de noroc (atât online, cât și fizice), este esențial să aflăm mai mult despre această industrie, inclusiv despre modul în care este afectată de Inteligența Artificială.

Inteligența Artificială este un aspect benefic în aproape toate industriile

În momentul de față este considerat adevărat faptul că aproape toate industriile pot beneficia de pe urma utilizării de programe bazate pe IA. Deși cele mai multe persoane care activează în domenii aferente sunt de părere că ChatGPT sau Midjourney le vor fura locurile de muncă, acest lucru este oarecum departe de adevăr.

De altfel, rolul IA este de a îmbunătăți modul în care anumite sarcini se realizează. Atunci când vine vorba de comportamentul nostru online, fie la capitolul jocuri video sau jocuri de noroc jucate în cazinouri online, IA are rolul de a ne ajuta să gestionăm interacțiunea cu aceste medii într-un mod mai sănătos.

Care este efectul IA asupra jocurilor de noroc online?

Îmbunătățirea nivelului de responsabilitate al jucătorului

Principalul efect al uneltelor de tip IA asupra jocurilor de noroc online constă în faptul că acestea pot fi utilizate pentru a identifica și preveni acțiunile distructive ale jucătorilor. Mai exact, inteligența artificială poate fi utilizată pentru a spori factorul de responsabilitate al fiecărui jucător în parte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Alege cursuri de engleză online pentru copii și va putea răspunde cu "Yes, I know!"

Platformele online pot apela la inteligența artificială pentru a identifica jucătorii care prezintă un comportament și pot folosi același tip de inteligență pentru a dezvolta sisteme care previn/elimină riscurile.

Abilitatea de a crea o experiență personalizată

Apoi, inteligența artificială poate fi folosită pentru a crea o platformă mai prietenoasă pentru jucător- atât în cazul jocurilor de noroc, cât și în cazul jocurilor video. Acest lucru poate fi realizat prin punerea la punct a unei experiențe personalizate pentru fiecare jucător în parte, prin intermediul uneltelor bazate pe inteligență artificială.

Citește și: Care sunt cele mai populare jocuri de noroc?

De exemplu, după câteva runde sau jocuri pe o platformă, sistemul IA îți poate personaliza pagina de start a cazinoului cu jocurile pe care acesta crede că le vei îndrăgi cel mai mult.

Totodată, dacă cauți și joci des jocuri cu o anumită temă sau funcționalități, un sistem IA te poate ține la curent cu ultimele lansări din industria jocurilor de acest tip și nu numai.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

inteligența

Inteligența artificială

[Sursa foto: Unsplash.com]

Este Inteligența Artificială sigură?

Desigur, întrebarea pe care și-o pun toți- mai ales având în gând filme precum Terminator- este dacă acest tip de inteligență este sigură. Evident, în momentul de față, aceasta nu prezintă absolut niciun pericol, ba chiar este cunoscută pentru faptul că nu este perfectă și că poate da greș uneori.

Nu trebuie, totuși, să verifici fiecare platformă sau cazinou pentru a vedea dacă au sisteme IA- acestea deja există la nivelul criptării de tip SSL, de exemplu. IA este mult mai extins decât pare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si