Pe de cealalta parte, Liviu Dragnea a declarat ca ar fi inutil un vot, din moment ce Victor Ponta s-a "autopropus". Nu a fost singurul comentariu acid din partea liderului PSD.

”Vreau să discut lucrurile astea în interiorul partidului. Dacă cineva si-a anunţat candidatura, ori ne aliniem toti in urma acestei dorinte, ori discutam intai in partid. Era bine sa discutam mai intai in partid aceste dorinte.
Eu cred ca e nevoie de foarte multi dintre noi in campanie, in teritoriu, nu aici.

Cei care vor cu adevarat sa castige alegerile vor veni in conducerea echipei de campanei pentru a sprijini acest lucru, dar on fiecare zi, nu doar din cand in cand. Eu voi spune ce parere am maine, in Comitetul Executiv al partidului”, a declarat Dragnea.

Totodata, liderul social-democratilor a spus ca i-ar fi rusine sa ocupe aceeasi functie pe care a ocupat-o si Valeriu Zgonea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Functia asta valorează fix zero acum. Mie mi-ar fi rusine sa ocup aceasta functie dupa Valeriu Zgonea. Trebuie sa fie cineva care sa se sacrifice. De ce este atat de importanta aceasta functie? Această functie schimba ceva? Aduce paine pe masa romanilor?", a continuat Dragnea.

La putin timp dupa decizia oficiala potrivit careia Valeriu Zgonea a ramas fara functia de presedinte al Camerei Deputatilor, Victor Ponta a declarat ca isi doreste sa ii ia locul si ca spera ca Liviu Dragnea sa il sustina.

Proiectul de hotarare prin care plenul Camerei Deputatilor lua act de faptul ca Valeriu Zgonea a ramas fara sprijin politic din partea PSD a fost votat cu 167 de voturi "pentru" si 32 "impotriva".

voturi "pentru" si 32 "impotriva".
primit 167 voturi "pentru" si 32 "impotriva"
primit 167 voturi "pentru" si 32 "impotriva"

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si