Close sidebar
Close sidebar

Interlopi reținuți în dosarul mafiei cazinourilor, plasați sub control judiciar

Unii dintre inculpați au fost reținuți de DIICOT și în urmă cu un an și jumătate, într-un dosar în care a fost săltat și un polițist.

Ana-Maria Costea,

Interlopi reținuți în dosarul mafiei cazinourilor, plasați sub control judiciar


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cinci interlopi reținuți în dosarul mafiei cazinourilor au fost eliberați de judecători, în cursul zilei de joi.

Insuficiente probe pentru arestarea inculpaților

În cursul zilei de miercuri, DIICOT a anunțat că a destructurat o rețea de crimă organizată specializată în infracțiuni comise cu violență. Judecătorii au decis că nu sunt suficiente probe pentru a-i aresta pe inculpați, așa că au decis ca aceștia să fie plasați sub control judiciar.

Interlopi reținuți în dosarul mafiei cazinourilor, plasați sub control judiciar

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Descinderi în Bihor la șapte persoane bănuite de trafic de droguri

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Respinge propunerea Parchetului de pe lângă de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție –D.I.I.C.O.T. Structura centrală de luare a măsurii arestării preventive față de inculpații Biţă Cătălin-Mihai, Doroftei Sorin, Duţă George-Valentin, Sîrbu Marian și Şpac Vladimir-Florin.

Dispune luarea măsurii controlului judiciar față de inculpații Biţă Cătălin-Mihai, Duţă George-Valentin, Sîrbu Marian și Şpac Vladimir-Florin, pe o durată de 60 de zile începând cu data de 24 noiembrie 2022 până la data de 22 ianuarie 2023 şi pentru inculpatul Doroftei Sorin pe o durată de 60 de zile începând cu data de 25 noiembrie 2022 până la data de 23 ianuarie 2023. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.
Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 24 noiembrie 2022, ora 18:36”
, a menționat DIICOT.

Unii dintre inculpați au fost reținuți de DIICOT și în urmă cu un an și jumătate, într-un dosar în care a fost săltat și un polițist, precum și unul dintre băieții celebrului medic Naum Ciomu, care i-a secționat unui pacient penisul, în timpul unei operații. Pe internet, membrii grupării se afișează alături de maneliști celebri, de lideri ai grupărilor Cămătaru și Corduneanu, dar și alături de afaceriști influenți.

Unul dintre tovarășii de încredere ai interlopilor din Capitală este prieten la cataramă cu ofițerul din Jandarmeria Română Ovidiu Gavriluț, care făcea trafic de cocaină, sub nasul șefilor.

Citește și: Situație revoltătoare în cazul educatoarei acuzate de abuz sexual. Tatăl fetelor este condamnat la închisoare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI